torstai 2. helmikuuta 2017

Vegemessut (oi nam)


Vegemessut vielä kerran!


Koska hei ihan huikea tunnelma, tyylikkäät puitteet, herkuista notkuvat pöydät ja väentungoksesta huolimatta ihan poikkeuksellisen positiivinen ja hyvä henki.


Vegemessut järjestettiin siis viime lauantaina Helsingin Suvilahdessa ja niinkuin on sittemmin saatu eri medioista lukea oli tapahtuma valtava menestys - aplodit ja onnittelut järjestäjille!
Oma lauantain aikatauluni oli vähän tiukka ja olin Suvilahdessa paikalla ajoissa, ajatuksena välttää ruuhkat ja kiertää messualue nopsasti. Suunnitelma ei ihan onnistunut, jono ylsi jo kymmentä vaille päätielle saakka ja päivän mittaan ilmeisesti vain kasvoi. Jono kuitenkin veti hienosti eikä itse tilaisuudessakaan saanut kyynärpäistä, väkeä oli mutta ilmeisen sopuisaa. Ja sehän on vaan ihan mahtavaa että vegehommat kiinnostavat niin monia! 


Ja niistä vegehommista: vaikka itse ainakin omasta mielestäni seuraan suhteellisen tarkasti mitä kasvisruokarintamalla tapahtuu ja olen asiasta tosi kiinnostunut niin kyllä messujen monipuolisuus ja valikoima yllätti minutkin. Vegaanista ruokaa löytyy nyt ihan joka lähtöön valmisaterioita myöten joten ainakaan saatavuudesta ei kenenkään kasvisruokailu voi enää jäädä kiinni. Sain ja ostin matkaani mahtavan valikoiman erilaisia tuotteita joita alan innolla kokeilla, omassa arjessa kun se suurin haaste on saada muu perhe innostumaan yhtälailla.

Mahtavia makuja, upeita annoksia ja ihan huikeasti uusia ideoita! 


Ja sitä porkkalaakin sain vihdoin maistaa ja se oli kyllä nii-iin hyvää. Ja mitkä täydellisen ihanat pikku leipäset muutenkin! Saisinpa noita just nyt.


Kiitos vegemessut! Ensi vuonna uudestaan!

4 kommenttia:

 1. Vegemessut olivat todella iloinen yllätys, mahtava määrä herkkuja!
  Olet ottanut niin makoisia kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö vaan, ne olivat kyllä niin upeat messut! Ja juu, näitä kuvia katsoessa tulee taas nälkä :p

   Poista
 2. Kuulostaa hyvältä, näille messuille voisin mennä joskus, jos en olisi nähnyt niitä ruuhka- ja jonotuskuvia myös. :D Hyvää viikonloppua Saara!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nää oli kyllä ihan huiput! Kivaa viikkoa <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!