maanantai 20. helmikuuta 2017

Synttärit! (ja muita muutoksia)

Mitä pidempi on aika edellisestä postauksesta sitä korkeammaksi kasvaa kynnys kirjoittaa tänne yhtään mitään, näin se vain on. Ja vielä kun kirjoituskynnyksen lisäksi poden jonkinmoista blogin identiteettikriisiä ei se ainakaan helpota asiaa. Koko harrastuksen lopettamista olen miettinyt viime aikoina moneen otteeseen, mutta en mä kuitenkaan ihan sitä halua. Mutta muutos - se on väistämätön. Mulla ei ole enää aikaa kirjoitella entiseen malliin edes paria-kolmea postausta viikossa. Jos yhden saan tehtyä se on tuuletuksen paikka ja kaksi olisi jo pieni ihme. Kriteerit postauksen laadun suhteen ovat kasvaneet. En enää halua räiskäistä sivulle jotain diipadaapaa ja vähän sinnepäin kuvia vaan se mitä oikeasti tänne haluan tuottaa on ei-ollenkaan diipadaapaa ja vähän mutta laadukkaita kuvia.


Kuvablogi. Visuaaliseen ilmaisuun kaikesta minulle tärkeästä keskittyvä blogi. Jotakin sellaista haluan.


Perheestäni en ole paljon kirjoittanut ja viime aikoina vielä vähemmän kuin ennen. En (enää) koe sitä omaksi enkä myöskään oikeaksi, he saavat kirjoittaa itsestään ihan itse sitten kun haluavat. Jos haluavat. Tämä on minun harrastukseni, ei heidän. En koskaan ole blogissa kertonut perheenjäsenteni nimiä ja välttelen tunnistettavien kuvien julkaisemista heistä. Ja tulevaisuudessa he tulevat näkymään täällä vielä entistäkin vähemmän. 


Viimeisenä kuulumisena kerrottakoon että meille kuuluu oikein hyvää: kuopus täytti vuoden jo muutama viikko sitten, ja minä ja Papa muutaman vuoden enemmän viime viikonloppuna! Postauksen kuvat ovat meidän synttärijuhlista ja tässä vikassa kuvassa ovat rakkaista rakkaimmat "vieraat" - kaksi omaa ja yksi laina <3<3<3


Upeaa viikkoa! Seuraava postaus täällä onkin sitten jo toisenlainen, kiva jos pysyt kuulolla :)


6 kommenttia:

 1. Voi miten ihana kakku ja tunnelmia!<3 Onnittelut vielä tätäkin kautta!

  VastaaPoista
 2. Herkulliset kuvat. Tiedän tunteen blogin kanssa :) Mutta täällä ollaan kuulolla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla että oot <3 Mäkin käyn aina ihailemassa varsinkin sun sisustus - ja heppakuvia, vaikken aina ehdi kommentoimaan. Että kuulolla ollaan täälläkin :)

   Poista
 3. Ihania synttärikuvia <3

  Tiedän niin ton tunteen, munkin blogi on oma juttu, lapset tehkööt omat blogit jos haluavat. Itse tykkään eniten juuri blogeista, jossa on paljon kuvia ja tunnelmia, juttuja muodista ja lifestylestä. En niin välitä kurkistella toisten elämään :)

  Ihanaa viikonloppua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just niin, ajattelen ihan samoin! Kauniit kuvat ja välittyvä hyvä fiilis on se juttu.
   Ihanaa loppuviikkoa <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!