keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Talvinen Tallinna

Helsingissä sataa vettä ja tuulee. Perus tammikuu, perus Helsinki-sää. Vähän ankeeta.
Toista se oli vajaat pari viikkoa sitten kun laiva vei aamusta minut ja ystävän viettämään ihan parasta vapaapäivää Tallinnaan. 


Tallinnassa oli kylmä! Mutta ankeeta siellä ei todellakaan ollut. Niin niin rakastan sitä kaupunkia ja joka vierailun jälkeen tuntuu että tykkään aina vaan enemmän.
Tällä reissulla uutta mulle oli Telliskiven alue jossa olisi voinut hengailla vaikka miten pitkään: niin ihania kauppoja, kahviloita ja ravintoloita (kuvat yllä sieltä). Telliskiven kierroksen lisäksi aleshoppailtiin (varsin maltillisesti tosin) ja syötiin - ravintola Pegasus vanhassa kaupungissa tarjosi hyvää ruokaa ja ihan mahtavan ystävällistä ja joustavaa palvelua, aivan huippu paikka kaiken kaikkiaan.


Reilun kahdeksan tunnin päivä meni taas ihan liian äkkiä.
En tiedä mikä Tallinnassa minuun niin erityisesti vetoaa: onko se kaupunki itsessään vai se että olen siellä (yleensä) harvinaislaatuisesti ihan vapaalla ja voin keskittyä pelkkään rentoon hengailuun. 
Toki olen myös erityisen onnekas siinä suhteessa että mulla on näillä reissuilla useimmiten matkakaverina maailman paras opas, jonka kanssa maut ja mieltymykset menevät yksiin ja hän esittelee mulle aina sellaisia paikkoja joihin rakastun ensisilmäyksellä. 
Oli miten oli - Tallinna on mahtava ja vapaapäivä oli taas ihan parastaikinä.

Onneksi seuraava reissu on jo varattu.Kuvista, uusista kokemuksista ja ennenkaikkea parhaasta seurasta mahtikiitos L! 
Haluaisin niin laittaa hänestäkin kuvan tänne koska hänellä oli myös reissun siistein pipo :D Ehkä seuraavan kerran jos saan luvan. 

Kivaa loppuviikkoa tyypit!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!