maanantai 21. marraskuuta 2016

Persoonaani sopivat kehykset?


Yhteistyössä Instrumentariumin kanssaNo just. 
Eka ajatus kun näin itsestäni inspiraatiopäivänä Instrumentariumin pisteellä otetun kuvan. On se onni että sitä on aina silleen viileän tyylikäs ja hillitty.


Noh, en mä nyt kovin estynyt ihminen ole muutenkaan ja tuo päivä, mahtavat tyypit ja ihan mielettömän siistit rillit tekivät olon aivan erityisen iloiseksi - ja se näkyy :D

Kehykset ovat Diorin. Diorista tulee tietenkin heti ensimmäiseksi mieleen Pariisi, mutta kehysten pyöreä linja ja viininpunainen väri sopisivat mun mielestä aika passelisti myös New Yorkin kaduille. Halusin kokeilla tuollaista pyöreämpää linjaa, samansuuntaista kuin on esillä Istrumentariumin verkkosivuilla täällä. Sovittamani kehykset ovat ihan yksiväriset mutta nuo sivuston liukuvärjätyt näyttävät aika upeilta myös!

Oi voi, mun silmälasikuume nousee aina vaan. Pitäisi todellakin käydä näöntarkastuksessa, ties vaikka uusille prilleille oliskin ihan oikeaakin tarvetta ulkonäköaspektin lisäksi.

Jos sullakin on silmä- tai aurinkolasien hankinta ajankohtainen niin käy ihmeessä tsekkaamassa Instrumentariumin Trendwalk - sivusto. Ainakin itse löysin sieltä huikeasti inspiraatiota (ja entistä kovemman silmälasikuumeen, kiitos vaan). Paljon näytti olevan kehyksiä myöskin alennuksessa - muun muassa nuo näissä kuvissa päässäni olevat! 

Meidät on siis selvästi tarkoitettu toisillemme, nuo kehykset ja minä.

Ja koska tänään ja viikonloppuna ja ylipäätään viime aikoina on ollut pikkuisen raskasta, laitan lopuksi vielä toisen Instrumentariumin pisteellä otetun kuvan muistuttamaan siitä että itseään (eikä muitakaan juttuja) pidä ottaa liian vakavasti.

Kuvat: Sanni Riihimäki / Sannimaria photography

Persoonaani sopivat kehykset, eiks?


Pikkusen pimeetä mutta iloista viikkoa sinnekin <32 kommenttia:

  1. Oo oi että oot kaunis ja nuo rillit sopii jetsulleen! Ihanaa viikkoa Saara <3

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos Tiia <3 Samoin sulle ihanaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!