lauantai 19. marraskuuta 2016

Joulun budjettikoristeet (ja menovinkki sunnuntaille)


Sinä pelkistettyjen linjojen ja yksinkertaisen värimaailman ystävä, tämä on nyt just sulle!


Meidän ylivoimaisesti kivoimmat joulukoristeet ja kynttilänjalat löytyivät tänä vuonna Clas Ohlsonilta. Tuntuu että muutenkin shoppailen siellä nykyään aina, lapsetkin tietävät jo vallan hyvin minne mennään kun mennään käymään Clasulla :D Mutta todellakin, siellä on nykyään tosi kivaa kamaa. 
Kynttilänjalkoja ostin ensin vain yhden - mustan ja simppelin - ja sehän oli niin täydellinen meille että tarvitsin toisen. Eikä hankintaa tarvinnut hirveästi miettiä, kumpikin kynttilänjalka maksoi muutaman hassun euron. 

Toista kynttilänjalkaa hakiessa osuivat käteen myös pienet puujalalla seisovat paperikuuset, ihanan minimalistiset ja (melkein) mustavalkoiset. Niiden jalat olivat alunperin ihan vaan puunväriset, mutta että saatiin niistä paremmin sisustukseen sopivat maalattiin ne - ihan vaan tussilla. 

Kas näin:Ja miten upeat niistä tulikaan!Me ollaan siis jo päästy hyvään vauhtiin joulukoristelujen kanssa, vaikka perinteisesti ne laitetaan vasta joulukadun avajaisten jälkeen. Mutta nehän ovat hei huomenna! Kyllä nyt sen verran voi aikaistaa, sen verran innokas neljävuotias jouluihminen meillä asuu.

Kuva vuodelta 2014, viime vuonna ei oltukaan kaupungissa tuolloin. 

Eli sunnuntain menovinkki on tässä, Aleksin joulukadun avajaiset huomenna keskustassa klo 15 alkaen! Ja samalla voit piipahtaa siellä Clasulla ostamassa joulukoristeita :D

Nähdäänkö huomenna avajaisissa? 
Mukavaa sunnuntaita!

4 kommenttia:

 1. Oi, kuinka tyylikkäät kynttilänjalat! Pitää ehdottomasti käydä hakemassa pari. Ja taidan kopioida myös tuon tuunaus-idean!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hae hyvä ihminen, hae! :D Ja hei kiitos kun kävit visiitillä ja vielä kivampi kun jätit kommentin, kävin sit heti kurkkimassa sun blogia ja näytti tosi kivalta! Vieraillaan toistekin :) Mukavaa viikkoa!

   Poista
 2. Miten kauniita ja yksinkertaisia koristeita. Joulukadun avajaiset jäävät tänä vuonna väliin, kurja sää ei oikein houkuttele.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo eikö vaan, ihanaa että joulunakin voi olla mustavalkoinen minimalisti! :D Joulukadun avajaiset olivat aika hurjat, tosiaan kaamea keli ja siitä huolimatta mieletön väentungos! Onneks se avataan vaan kerran vuodessa :) Kivaa viikkoa <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!