maanantai 3. lokakuuta 2016

Sekaisin ponchosta


Siis mikä syksy.
Aurinko ja lämpö hellii enemmän kuin kesällä. Värit luonnossa ja kaupungilla ja tämä mielettömän kaunis valo! Mun on ehkä myönnettävä että tykkään syksy susta juuri nyt. Ennenhän me ei olla oltu oikein väleissä. Syksy on ollut kesän laiha korvike ja sellainen mukapehmeä lasku väistämättömän edessä. Pari kaunista kuulasta syyspäivää ja sen jälkeen kuus kuukautta vettä, loskaa ja ...kakkaa. 

Mutta nyt, nyt tää ei lopu ollenkaan! Kauniin lämpimän syysviikon jälkeen tulee toinen ja vielä kolmas. Ja jos me oikein kovasti toivotaan niin tulisko vielä yksi? Kaikki tämä kaunis on niin tarpeellista. Ja ai että olen nauttinut. 

Syyspukeutuminenkin on ollut tänä vuonna kivaa kun ei ole tarvinnut valita joka päivä sadetakkia (no kesällä piti, et ehkä tää tasaa :D). Olen kaivellut kaappien kätköistä kaikenlaisia unohdettuja vaateyksilöitä syysaurinkoa katsomaan, viime perjantaina puin päälle jo myytävien kasaan päätyneen ponchon. Satuin katsomaan sen materiaalilappua ja cashmeren ja muiden loistomatskujen takia tälle oli pakko antaa vielä yksi mahdollisuus.


Ostin ponchon pari vuotta sitten Tallinnan Massimo Duttilta ja olen käyttänyt sitä ihan nolon vähän. Rakastan ponchoja ja viittoja ja pidän niitä (muita) usein mutta tämä ei ole tuntunut omalta. Muuta syytä pitämättömyyteen en keksi kuin värin. Ruskea ei oo mun juttu.
Vai onko?


Kuvathan nyt ovat mun mielestä ihanimpia ikinä, kiitos upean syksyn ja taitavan Anna-Marian!

Mutta miksi silti näitä katsoessa toivon että olispa toi poncho harmaa?

Kuvat Anna-Maria / Secret Wardrobe

Mitä sä olet mieltä?

Ostotarjouksia ponchosta otetaan myös vastaan :D 


Upeita värejä ja aurinkoa viikkoon!8 kommenttia:

 1. On niin hyvän näköinen poncho että tekis mieli tarjota! :) Ponchoja on jotenkin tosi vaikeaa käyttää, ne päästää niin tuulen läpi yms. Ehdottomasti sopii sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää kyllä sopis sullekin! :D Mieti, ostopinossa se odottaa :) Mun mielestä ponchot on ihan huippuja, ja imetysvaatteena ovat ihan vailla vertaa!

   Poista
 2. Upea asu! Nyt kun säät ovat hellineet, eikä satanut, niin ponchot ovat olleet ihan paras lämpöä antava asuste. <3 Ihanat maisemat ja kaunis sinä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö vaan, ponchot on parhaita! Kiitos kivasta kommentista Tiia ja mukavaa viikkoa <3

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitti! Toi paikka oli ihan löytö, mennään joskus :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!