maanantai 24. lokakuuta 2016

Menneiden päivien mekko"Ei enää tällaista asua" - ajattelin kun näitä kuvia katsoin :`(


Ei siksi että siinä jotain vikaa mun mielestä olisi - päinvastoin tuollainen mekko + nahkatakki asu on mun mielestä ihan maailman paras. Ja mekko on uusi (Mangosta) ja erilainen kuin mitä mulla yleensä on.


Mutta nyt on KYLMÄ! Ihan hirveän kamalan kylmä. Helsingin tuuli puhaltaa taas (kiitti vaan) ja nyt se ankea loskakakka sitten kai oikeasti alkaa. En tahdo.


Nämä kuvat otettiin pari viikkoa sitten. Sillon oli vielä sellainen ihana kaunis ja iloinen syyssunnuntai  mitä tässä olikin monta - nyt on ihan eri meininki. Kylmyys, synkkyys ja pimeys ovat laskeutuneet kaupunkiin ja saa kyllä tosissaan taistella etteivät samat tartu myös itseen. Uh huh.
Onneksi ONNEKSI tässä on viime aikoina tapahtunut niin onnellisia juttuja että synkkyyteen vajoaminen on aikalailla mahdotonta.
Mitään en edelleenkään ehdi, enkä varsinkaan tänne blogiin tunnu pääsevän enää koskaan, mutta nämä kaikki kiireet on ihania ja nimenomaan sitä elämää <3.


Ja tämä alkanut viikko on aivan erityisen kiireinen koska minulla on ilo ja onni valmistella viikonlopuksi eräät aivan erityisen spesiaalit synttärit <3 Ne juhlat ovat syksyn odotetuin juttu jo neljättä kertaa, tekemistä siis riittää enkä taatusti pääse päivittämään kuulumisia ennen niitä. 
Mutta miten ne menivät ja miltä näytti, niihin palaan taatusti myöhemmin kunhan juhlahumusta toivutaan.

Kuvat Anna-Maria / Secret Wardrobe 

Eli ei muuta kuin liput korkealle ja hännät pystyyn, syksyn synkeys on voitettavissa!

Mutta mekot kaappiin  - ja villahousut jalkaan. 
Eikä istuskella enää kauppojen portailla niinkun näissä kuvissa!


Sisäistä lämpöä viikkoonne ihanat!

2 kommenttia:

  1. Voi vitsit että keli onkin hetkessä muuttunut, täällä satoi eilen lunta. Hyrrrr. Ihana asu! Kivoja juhlia sinne, mäkin juhlin lauantaina ja nelonen on munkin vuosissa, jotain vähän edessä.. :S Ihanaa viikkoa teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja nytkö nää kuvat vasta kaukaisilta tuntuvatkin :D Lunta on joku puol metriä!

      Poista

Kiitos kommentistasi!