tiistai 20. syyskuuta 2016

Syksyn ostoslista Ikeaan


Täällä eletään kuulkaa talvipesänrakennusaikaa. Ei ehdi bloggailla, ei lukea toisten postauksia eikä tehdä paljon muutakaan kun pesii vaan. Totta tässä on ainakin toinen puoli: oikeastihan syy somehiljaisuuteen on arki. Menemättä sen enempää yksityiskohtiin niin kiire on (vaan kenelläpä ei) ja blogi on useammin mielessä kuin mitä se nyt päivittyy. Tämäkin postaus on ollut mielessä jo Ikean uuden kuvaston lanseeraustilaisuudesta lähtien. Eli noin kuukauden. Kääk.

No mutta oikeastaanhan vasta nyt se syksy alkaa. Syksyisen tummat ja lämpimät värit näyttävät nyt erityisen hyviltä ja kutsuvilta, ikäänkuin ehdottelevat jo sitä talvipesään käpertymistä ja runsaiden pitopöytien ääreen käymistä.


Tummaa ja tunnelmaa. Miten voikin musta näyttää niin kiehtovalta omaankin vaaleisiin sävyihin ihastuneeseen silmään? Erityisesti mustan ja messingin väripari kolahtaa muhun ja hahaa - olenpa ehtinyt tässä jo kotiinkin sellaista hankkia! Nämä kuvat ovat kuitenkin sieltä Ikean tilaisuudesta.


Tummien värien ja messingin lisäksi syksyn sisustuksessa tuntuu näkyvän (ja tuntuvan) luonnonmateriaalit. Ihana pellava, rottinki, kivi, kasvit - kaikkia noita tuntuu näkevän nyt sisustuksessa muuallakin kuin Ikeassa. Ja myös henkilökohtaisesti uskon että luonnonmateriaalit ovat AINA hyvä valinta.


Jos Ikean tilaisuudesta olisin jonkun esineen saanut ihan just heti mukaani olisi se ollut tämä pöytä:


Svärtan -pöytä.  Niin hieno. Valitettavasti se ei juuri nyt sovi meille mihinkään, mutta ehkä mä vielä jonkun kolon keksin :D 

Oikeasti meinaan syksyllä ostaa Ikeasta pellavaa, mustia astioita, messingin värisiä kynttiläjalkoja, valaisimen ja vaatekaapin lastenhuoneeseen. Viikonloppuna jotain noista jo ostinkin, siitä lisää kunhan taas ehdin. 


Mahtavaa viikkoa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!