tiistai 6. syyskuuta 2016

Puu olohuoneessa


Olohuoneeseemme ilmestyi puu.
Puun meille raahannut ei ehkä käyttäisi ihan tuota "ilmestyi" sanaa, respect vaan hänelle!
Se on meinaan aika iso.


Ja mikä puu - sehän on kiinanruusu, noin kaksikymmentä vuotta vanha. Papan kanssa vuosia hengaillut, monet muutot ja remontit todistanut ilmeisen sitkeähenkinen yksilö, joka viime viikonloppuna nyt muutettiin tänne Helsinkiin. 


Suojaruukku on uusi, halusin piilottaa vanhan ruman mutta käytännöllisen altakasteluruukun ja plantagenista löytyi viimein tarpeeksi suuri betoniruukku.
Ruukku itsessään on mun mielestä tosi kaunis ja puun kanssa yhdistelmä on aikalailla perfect, vai mitä ootte mieltä? 


Puun taakse muutti eteisestä New York taulu vanhan akvarellin tilalle, vähemmät värit toimivat tässä kohtaa paljon paremmin. 


Ihana pehmeä harmaa! Tämä sohvannurkka alkoi kyllä muutoksen myötä kaipaamaan myös harmaasävyisiä tyynyjä, ne laitetaan nyt etsintään. Etsinnässä on aika paljon kaikkea muutakin, huomaa kyllä että on syksy ja jonkinmoinen talvipesän rakennus on mulla vahvasti meneillään, en muuta tekisikään kuin sisustelisin.

Minkälaisia mietteitä siellä, pehmusteletteko jo talvipesää? 
2 kommenttia:

  1. Ihana arvokas "vanha herra" pääsi uuteen kotiin ja kaunis onkin. Teillä on muutenkin niin kaunista, itse asunto on kuvista päätellen jo niin mieletön, että se jo on itsessään upea sisustuselementti. <3 Mukavaa viikkoa sinne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia kauniista sanoista! Upeeta viikkoa sinne myös <3

      Poista

Kiitos kommentistasi!