maanantai 22. elokuuta 2016

Kiirettä ja kasvisruokaaPoden tällä hetkellä todella pahaa aikapulaa. Oivoi. 
Äkkiseltään voisi kuvitella että näin kotona lorvaillessa (eh heh) sitä ei muuta olisikaan kuin aikaa, mutta todellisuus on aikalailla toinen - kyl te varmaan tiedätte. Vielä kun pyörittää tätä lapsiperhearkea 5/7 vuorokautta ihan ominpäin, ei aikaa tunnu jäävän mihinkään muuhun kuin ihan niiden perustarpeiden täyttämiseen: että syötäis. Että nukuttais (no edes lapset). Että oltais (edes suhteellisen) puhtaita ja (kohtuullisen) siisteissä vaatteissa. Ja kaikki tuokin tuntuu joinain päivinä olevan pikkuisen liikaa.

Joinain päivinä sitä taas ehtii enemmänkin, kasvattaa ehkä kolmannen käden tai jotain, ja sillon sitä ehtii esimerkiksi lounaalle ystävän kanssa, Vapriikkiin, Flow festivaaleille, perhekuvauksiin tai Ikean uuden kuvaston lanseeraustilaisuuteen. Tosin nuo asiat on tehty noin kuukauden aikana, mutta onhan siinäkin jo monta mahtavaa ja kirjoittamisen arvoista juttua! Mut se aika. Kameran muistikortti on pullollaan hienoja hetkiä mutta en tunnu ehtivän edes saada niitä koneelle kuvien käsittelystä puhumattakaan. Ja haluaisinhan mä niistä kuvista jotain kirjoittaakin. 

Eli kiire on mutta syödä täytyy! Ja mulle aina mieluiten kasvista kiitos. 

Helsingissä alkaa olla jo ihanan monta kasvisravintolaa joita olen testaillut aina tilaisuuden tullen, viimeisimpänä (eli kröhöm heinäkuussa) testikohteena oli Annankadulla sijaitseva Om Nam


Aurinkoisena päivänä lounaspaikan valintakriteeri oli kasvisruuan lisäksi terassi ja sekin Om Namista löytyy! Sisäpihamaisema ei nyt ehkä ole se kaunein mahdollinen, mutta Suomessa terassiruokailupäivät ovat niin vähissä että maisemasta viis - kunhan ulos pääsee. Ja vauvakin nukkuu ulkona paremmin.

Ja ruoka - se oli kyllä hyvää. 


Ystävä valitsi lämpimän ruuan, minä ajattelin että mulle riittää salaatti. 
Ja joo riitti, salaattiannos oli ehkä isoin koskaan näkemäni.

Mättösalaatti, aivan mahtavan herkullinen sellainen.


Ah voisinko saada tätä esim juuri nyt?


Tsekkaa täältä mitä esim huomenna on lounaalla tarjolla ja mene hyvä ihminen tuonne syömään, ruoka on ihanaa!
2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!