tiistai 2. elokuuta 2016

Kesälesken kesäbyysat


Heinäkuu oli ja meni ja kanssaihmisillä alkaa arki. Facebook täyttyy töihinpaluupäivityksistä ja seuraavan loman odotuksista, oman tai puolison. 
Tälleen yrittäjän vaimona on vähän no siis hei todella erilaista: kesäkuukaudet on ne kiireisimmät työkuukaudet ja heinäkuu meni niin ettei Papa käynyt Helsingissä kertaakaan (paitsi nyt vikana viikonloppuna). Me käytiin sitten Tampereella työmyyrää moikkaamassa muutaman kerran, mutta koska ei hän sielläkään ehdi meidän kanssa juuri hengailla niin tehtiin sitten paljon muuta, ihan kolmestaan. Koska näin mutulla sanoisin että 99 % perheistä lomailee heinäkuun, joten kyllä vaan Helsinki ja Rööperi olivat kesällä aika tyhjiä. 

Mutta onhan se toisaalta aika ihanaakin. Kaupungissa on väljää ja jos kaipaa seuraa niin leikkipuistoon vaan. Ja kun heinäkuun puolenvälin jälkeen alkaa osa porukkaa jo palailla töihin, on vielä leppoisaa ja kaikilla hyvä kesäfiilis. 
Mä ostin kesäfiiliksissäni uudet kesäbyysat - UFFista! Kirppiksilläkin on meinaan ollut hiljaista niin tällainen harjaantumatonkin kirppistelijä on voinut tehdä ihan löytöjä. Kesälesken kesähousut ovat vilpoisat ja melkein yhtä hulmuavat kuin siinä leffassa.


Ja ai että tämä lämpö on ollut ihanaa! Tänä aamuna ekan kerran sataa ripsautti, muuten on ollut ihan mahtavat ulkoilu- ja ulkoruokailuilmat. Yhdellä terassilla syötiinkin tässä taannoin oikein mainiota ruokaa, siitä piakkoin lisää. Aurinkoista ja mahtavaa elokuuta! Paras kesäkuukausi vasta alkaa B)


Kuvista ja ihanasta kesäseurasta kiitos L <3


2 kommenttia:

 1. Kivat housut oot löytänyt. Haluaisin itsekkin semmoiset.
  Osallistuppas Riviera Maisonin pyyhe arvontaan mun blogissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos kommentista ja vinkistä, täytyypä käydä sun blogissa taas vieraisilla! Kivaa viikkoa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!