maanantai 18. heinäkuuta 2016

Antaa sataa vaan!Eipä ole vähään aikaan tullut taputeltua itseä olalle niin paljon kuin tämän sadetakin ostamisen jälkeen
Puhun nyt tuosta omastani, vaikkakin lapsen takki (kylläkin kuoritakki, ei sade) on ollut vähintään yhtä hyvä ostos.
Näitä säänkestäviä kun nyt vaan valitettavasti tarvitsee ihan koko ajan. Ostin takin Lindexiltä ehkä huhtikuussa, pidin sitä sadekeleillä jo silloin paksumpi neule vaan alla. Nyt kesällä alla on lämpötilan mukaan mekkoa tai neuletta mutta yksi on ja pysyy - sadetakki.
Nämä kuvat otettiin reilu viikko sitten Fiskarsissa, vuotuinen kesäretki oli viimevuotistakin märempi mutta antiikkipäivillä silti meininki kohdillaan.

Niin paljon oli taas kaikkea kaunista ja ihanaa, inspiroiduin kauniista esillepanoista ja ihailin vanhaa hyvää tekemisen jälkeä.


Varsinainen ostossaalis jäi määrältään vähäiseksi mutta tunnearvoltaan suureksi, vai mitä sanotte tästä pienen antiikkituntijan valinnasta - aika mielettömän hienosta paloautosta?


Itse en tätä ostanut mutta meinaan kyllä diy -meiningillä toteuttaa, niin kaunis kukka-asetelma:


Upeat antiikkipäivät, kurja keli.

Vaikka pukeutumiskysymyshän se on eiks vaan :)

Raidallinen sadetakki Lindex, pojan kuoritakki Polarn O. Pyret


2 kommenttia:

 1. Palo-auto ;D
  Kiva sadetakki. Aika usein on joutunut sadetakkia käyttämään tänä kesänä, mutta onneksi on ollut niitä aurinkoisiakin päiviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kyllä sadetakki on Helsingissä ihan must ympäri vuoden! Mut jos nyt ei ihan just taas tarvis, toivotaan :) Kivaa viikkoa!

   Poista

Kiitos kommentistasi!