tiistai 24. toukokuuta 2016

Tarviin rillit!

*Yhteistyössä Instrumentariumin kanssa


Olen ollut suuri silmälasien ystävä aina. Muistan käyneeni jo ala-asteella näöntarkastuksessa siristelemässä josko suinkin saisin lasit - sellaiset pastellisävyiset ja metallisankaiset sen ajan tyyliin -mutta harmikseni en niitä tarvinnut. Sillon ei paljon puhuttu imagolaseista tai feikkipokista ja ne kenellä rillit oli halusivat kuumeisesti niistä eroon.

Nyt en ole pitkään aikaan käynyt näöntarkastuksessa mutta silmälasipokia sovittelen aina tilaisuuden tullen. Ja kun Indiedaysin huhtikuisessa blogipäivässä näin Instrumentariumin pisteen olin seota: niin mielettömän mahtavia pokia!


Kuvan lasit ovat Instrumentariumin Fuzion step into the world - mallistosta joka on saanut inspiraationsa eripuolella maailmaa sijaitsevista portaista! Värit ja kuviot ovat ihan huikeita ja jos vaan saisin niin nuo keltaiset ottaisin heti, vaikka sitten pelkkinä pokina :)

Mulla keltaiset, Katjalla täydellisesti asuun mätsäävät punaiset!
Olisko lasit ilman vahvuuksia ihan pöhkö idea? En edes kysy tätä kotona koska todellakin tiedän vastauksen :D Mut siis hei, onhan nuo nyt ihan pakko saada!


Aurinkolasien suhteen tilanteeni on parempi: niitä löytyy moneen lähtöön ja nyt kun arska paistaa käytän niitä käytännössä aina. Mulle tulee auringosta helposti pigmenttiläiskät poskipäihin ja tarpeeksi isot pokat suojaavat myös niiltä - täydellistä! Tiesitkö muuten että Instrumentariumilla on  aurinkolaseihin erikoistuneita Solaris - myymälöitä ympäri Suomen? Valikoimista löytyy likipitäen kaikki maailman huippumerkit Guccista Dioriin ja tietty Ray Baneihin. 


Tämän kevään ja kesän aurinkolasimuoti on varsin laajakirjoinen: malleissa löytyy pyöreää ja pilottia ja supernaisellista filmätähtimallia - melkein mitä vaan. Instrun sivuilta löytyy hyvä katsaus trendeihin, käy siis kurkkaamassa täällä jos aurinkolasien osto on ajankohtainen!
Itseäni kiehtoo tällä hetkellä eniten muoviset ja paksut kehykset, kuten esim näissä Dioreissa tai vaihtoehtoisesti pyöreämpi "älykkömalli" niinkuin nämä Carrerat.

Ajatuksia? Aurinkolasihimotuksia? Jos tuli niin koodilla FUZION saat -25 % alennuksen Instrumentariumista aurinko- tai silmälasiostoksesi yhteydessä!

Mun on ainakin pakko hakea noi pokat.


Kaksi viimeistä kuvaa by: Julian Schröpel ja Sanni Riihimäki - kiitos! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!