tiistai 31. toukokuuta 2016

Meidän vauva 4 kuukautta


Meidän vauva täytti eilen neljä kuukautta. Ihan hullua, siis vastahan hän syntyi. Tämä kevät on kulunut kovempaa vauhtia kuin mikään koskaan aikaisemmin. Tai ehkä se tuntuu siltä koska juuri nyt haluaisin pysäyttää ajan enemmän kuin koskaan aikaisemmin. Oltais aina näin. 

Vaikka tietenkin haluan että lapseni kasvavat ja kehittyvät. Vuodet tuovat tullessaan varmasti vaikka mitä hienoa ja odotan tulevaakin innolla, mutta silti juuri tämän hetken ja tämän ajan säilöisin niin mielelläni. Koska nyt on niin ihanaa. Aika lailla kaikki. 

Ja tämä nelikuinen vauva vauvanen, hän on hurmaava.

Hän on sellainen elokuva-vauva joka nukkuu missä ja milloin vain ja herää hymyillen ja iloisesti jokellellen. Luulin ennen että sellaiset vauvat ovat myyttiä vain mutta kyllä heitä on - yksi heistä asuu meillä.

Hän seuraa isoveljeään herkeämättä (toistaiseksi vasta katseellaan). Ja leveimmät hymyt kohdistuvat poikkeuksetta veljelle.

Hän pyrkii sinnikkäästi eteenpäin. Muutama viikko sitten tapahtunut vatsalleen kääntymisen oppiminen avasi uuden maailman ja nyt harjoituksen kohteena on kaiken sen kiinnostavan tavoittaminen ja eteenpäin pääsy - keinolla millä hyvänsä.

Hän nukkuu kokonaiset yöt. Uskallanko sitä kirjoittaakaan? Vaikka hän ei koskaan ole ollut heräilevää sorttia tuntuu tämä nykyinen yörytmi melkein liian hyvältä ollakseen totta. (Mutta minä nautin, kestää ikuisesti tai ei :D)


Vauva vauvanen, pikkuveli, kuopus.

Olet niin rakas <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!