torstai 7. huhtikuuta 2016

Kuluneiden viikkojen kuulumisia


Hei vaan pitkästä aikaa! 
Muutama viikko on ollut hiljaista - tiedän. Kirjoitin kyllä jo yhden postauksen jossa avasin hiljaisuutta hieman mutta en sitten koskaan julkaissut sitä. Vaikkakaan hiljaisuuteen ei liity mitään draamaa: sori vaan. Melkein toivois että olis kerrottavana joku mehukas tilanne tai edes pikkuisen päheämpi riita vaan ei. Tämä taitaa oikeasti olla elämäni onnellisinta aikaa ja nautin joka solullani (melkein) joka hetkestä. Kiirekään ei nyt sen kummemmin ole, eikä edes vauva valvota vaan on todellakin äärimmäisen leppoisa ja hyväuninen tyyppi. 


Vaan miksi sitten ei jutunjuurta irtoa - en lopulta oikein edes tiedä. Ehkä tämä on jonkin sortin parisuhdekriisi: ei vaan ...ole kiinnostanut. Sukkien lajittelu ja pyykin viikkaaminen on tuntunut moninverroin kiinnostavammalta kuin ajan viettäminen blogin parissa, ja samalla on tuntunut siltä ettei mulla oikeastaan ole edes mitään annettavaa. Ehkä olimme kasvamassa erillemme. Ehkä olemme molemmat muuttuneet.


Joka tapauksessa paineeton tauko on tehnyt hyvää. Kirjoittamista en aio lopettaa, en kertakaikkiaan halua luopua näin rakkaasta harrastuksesta. Mutta asiat ja sisältö saattavat muuttua. Miten - sitä en vielä osaa sanoa. 


Kuvina tänään viime viikkojen aikana kameraan taltioituneita hetkiä. Oltiin Kiasmassa, ei ollut kolmevuotiaan paikka vaan aika tylsä - meistä molemmista. Seurasaaren retki oli ihana ja kevät jo pitkällä. 
Mutta eniten kuluneisiin viikkoihin on mahtunut tätä: 


Puss och kram <3

Teille samaa, ja ihanaa loppuviikkoa!4 kommenttia:

 1. Oi, teillä halitaan, meillä ei tulis kuuloonkaan vielä... Huoh. Ihanaa että on onnelliset tunnelmat! Ja ihanaa kun sanoit rehellisedti että Kiasma on tylsä. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, se oli kyllä niiiiin ankea verrattuna Designmuseon huippuun lasten näyttelyyn! Ja täällä halitaan juu, on varmasti teilläkin pian edessä <3

   Poista
 2. Mitäpä sitä täällä pyörimään, jos ei nabise oikeesti. ;) Ihania perhemuhisteluita sinne sit vaan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä, mut en mä kokonaan häivy - trust me :D Kerään inspiraatiota ja kyllä jo pikkasen polttelee!

   Poista

Kiitos kommentistasi!