sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Viikonlopun ihanuudet


Lauantai oli ihan mahtava päivä! 
Keli ei olisi voinut olla hienompi: aurinko paistoi täydeltä taivaalta ja me liityimme Helsingin rantoja kiertävään kävelijöiden letkaan. Niin tykkään tuosta reitistä: kun aloittaa vaikka Ursulalta ja etenee Mattolaiturin, Kompassin, Caruselin ja Birgitan ohi Hernesaareen ehtii mittailla merenrantaa (eikä nälkää tai janoa tarvitse kärsiä xD) ja nauttia Helsingistä ihan parhaimmillaan. 
Me aloitettiin vaeltelu kotinurkilta ja jatkettiin Hernesaaresta vielä Cargoon kahveille ja limuille. Puolen päivän kiireetön hengailu teki uskomattoman hyvää eikä sunnuntain sade tuntunut ollenkaan niin pahalta. 


Kotiin tultua innostuttiin vielä kokkailemaan (ja tätähän ei meillä tapahdu siis ikinä - kokkailua kyllä mutta innostumista ei niinkään :D) ja saatiin aikaiseksi ihan maukasta parsaa jota instagramissa jo vähän hehkutin. Valitettavasti se näytti vielä paremmalta kuin maistui, mutta tänään onnistui paremmin - uunissa tällä kertaa.
Aika huikeeta oli myös nukkua sunnuntaina aamuyhdeksään. Lapsista aamuvirkumpi "hän joka herää ennen aurinkoa" oli mummulassa yökylässä ja vauva antoi siis nukkua ysiin - uuh mitä luksusta! 

Ja vielä - viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä viikonlopun upeetamahtavaa- asiana:
mahdun taas vanhoihin housuihin (!!)

Viikonlopun fiilis yllä, annetaan sen kantaa viikkoon!

Mukavaa maanantaita :)
2 kommenttia:

  1. Miten sininen taivas ja meri, upeeta. Ja hei sussa ei näy synnytyksestä merkkiäkään, upealta näytät! Aurinkoista viikkoa Saara <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiia ja samoin sulle, upeeta viikkoa! Nähdäänkö me mahdollisesti lauantaina? Olis kiva :)

      Poista

Kiitos kommentistasi!