maanantai 7. maaliskuuta 2016

Juhlapäivän vegaani-illallinenViikko sitten lauantaina vietin aivan harvinaisen ihanan illan.
Tarina sen takana juontaa melkein kuukauden taakse päivään jolloin vauvan tulevat kummit olivat meillä katsomassa vastasyntynyttä. Miehet juttelivat varpajaisista (jotka järjestettiin muuten nopeammin kuin vauvan pää kuivui :D) ja tuleva kummitäti sitten kysäisi että pitäiskö meidänkin järjestää naisporukalla jotain vastaavaa - ladyvarpajaiset tai jotain.
Pikaisen googlailun tuloksena löydettiin nimikin juhlille: rotinat!

Jos olet kuten minä etkä tiedä mitä rotinat tarkoittaa niin wikipedia kertoo seuraavasti:

"Rotinat, jossa vastasyntynyttä katsomaan tulleet ovat järjestäneet kestityksen ja antaneet näin synnyttäneelle äidille lahjaksi vapaata vieraiden kestityksestä. Vieraat ovat tuoneet lahjoja synnyttäjälle (ennen tavallisesti vehnästä, juustoa tai muuta ruokatavaraa) ja lapselle (yleensä vaatetta)."

Rotinoiden lisäksi oli juhlittavana mun parin viikon takaiset synttärit, eli olihan siinä jo syytä kutsua ystäviä koolle. Ja siitä huolimatta että tässä iässä eletään niitä kuuluisia ruuhkavuosia ja kaikilla on kalenterit täynnä elokuuhun saakka, pääsi peräti kahdeksan rakasta ystävää paikalle - oi onnea <3


Paikan valinta oli itsestään selvä - Cargoon!

Olen ennenkin kirjoittanut paikasta, kyseessä on rakkaiden ystävieni ravintola joka nyt alkuvuodesta uudisti konseptiaan ja oi mihin suuntaan! On kasvista ja vegaania, pääasiassa maidotonta ja gluteenitonta eikä keittiössä käytetä valkoista sokeria. 
Saatavilla on aamupalaa (koko päivän), lounasta, brunssia ja illallista. Katso tarkemmat tiedot ravintolan sivuilta, annan vain mitä lämpimimmän suositukseni kokeilla noista vaikka kaikkia.

Meidän illallisporukkamme yhtenäinen valinta oli kolmen ruokalajin vegaaninen menu,
joka oli kyllä kokonaisuutena aivan loistava.


Maistuvat ruuat, ihana tunnelma ja seura tietenkin mitä parhain!
Nykyään kun uloslähteminen saati näin monen ystävän yhtäaikaa paikalle saaminen ei todellakaan ole mikään itsestäänselvyys osaa tämänkaltaisia iltoja arvostaa entistäkin enemmän.

Kiitos siis kaikille mukana olleille, teitte musta hyvin hyvin onnellisen <3
Erityiskiitos Kristiinalle kaikesta, ilman sua ei meillä olis näin mahtavaa paikkaa minne mennä!


Olemme molemmat onnesta ymmyrkäisinä edelleen - kiitos!


1 kommentti:

  1. Kiitos vinkistä ja tämä pitää keliakiaa sairastavalle Pinkit korkokengät Maijulle vinkata, ellei jo tiedäkin paikkaa. Ihana suloinen vauveli siellä. Aurinkoa teidän päivään <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!