sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Ristiäiskutsut

Meidän ristiäiset tulevat nopeasti ja valmisteluissa saadaan pitää vauhtia -  lähikirkko onkin näin kevättä kohti mentäessä liki täyteen buukattu, yksi Suomen suosituimmista hääkirkoista kun on. Se että sinne väliin saatiin yhdet pikku ristiäiset oli pienen järjestelyn tulosta, ja päivistä sitten otettiin mikä saatiin.

Ristiäiskutsut pitäisi siis saada matkaan pikapikaa että vieraat osaavat tulla paikalle. Näillä vuorokauden tunneilla ei ihan hirveästi ehdi askarrella, mutta sen verran sentään että sain aikaiseksi edes vähän persoonallisemmat kutsut:


Ostin Papershopista valmiita kaksiosaisia lastenvaunukortteja jotka leimasin ja  joihin solmin nauhat. 
Kortin sisällä on luonnollisesti itse kutsuosuus aikoineen ja paikkoineen.


Kuoret leimasin pienellä jalkaleimalla, sitten vaan osoitteet päälle ja matkaan! 
Ja sitten toivotaan että ehtivät perille pian.


Kaunista viikonlopun jatkoa! 
Tänään oli ainakin huikaisevan hieno ja aurinkoinen päivä, toivotaan näitä lisää!


6 kommenttia:

 1. Ihanat, ei sitä onneksi hirmujuttuja tarvitse tehdä että saa persoonalliset kutsut! :) Mä tilasin aikanaan valmiina vauvan kuvalla. Voi kun pääsis jo ristiäistouhuihin! <3 Mua jännittää arvaanko teidän jäbän nimen oikein. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, voi olla että sä ihan tiedätkin nimen :D Etunimi on ollut varma jo odotuksen puolivälistä asti eikä me olla sitä salailtu, lähipiiri käyttää jo ihan sujuvasti. Mut olis kiva kuulla sun veikkaus??
   Sullakin alkaa olla jo tosi hyvät viikot kasassa, ihana juttu <3 Hyvää vointia ja kivaa alkavaa viikkoa Katja!

   Poista
 2. Nuo kutsut ovat jotain mieletöntä. <3 Aivan ihanan näköiset ja jää ikuinen muisto vieraillekin. Voi että miten pieni ja suloinen jalanjälki. <3 Aurinkoa viikkoon Saara <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!