maanantai 29. helmikuuta 2016

Mustaa ja mustempaa


Maanantaita muruset! 

Meidän nykyisenlainen pitkä viikonloppumme on taas taputeltu päätökseen ja Papa saateltu töihin Tampereelle. Koti on maanantaimallissa (eli mullin mallin) ja pyykkiä läjäpäin, mutta olipahan niin kiva viikonloppu että kaaoksesta huolimatta olen edelleen yhtä hymyä.
Juhlin lauantaina vihdoin synttäreitäni ja vauvaa monen rakkaan ja upean naisen seurassa eräässä aivan spesiaalissa ravintolassa, ja tuohon iltaan palaan varmasti myöhemmin!
 Sunnuntaina ruokittiin esikoisen kulttuurinnälkää (sikäli kun sitä voi kolmevuotiaalla olla) Designmuseossa, ja tänään saatiin monta tärkeää asiaa hoidettua, eli tilanne on varsin hyvä meidän tulevaa kolmenkeskistä viikkoa ajatellen. 

Vielä kuitenkin paluu viime viikkoon asukuvien muodossa - torstaina päällä mustaa ja mustempaa: 


Tämän hetken suosikkivaatteeni on oversize pooloneule - mulla on niitä pari ja viime viikko meni suurinpiirtein vain väriä vaihtaen.  Torstaina mustassa: neuleen parina (teko)nahkahame.


Näiden kuvien ottaminen oli tosi hauskaa (kiitos seurasta ja kuvista Anna-Marialle!) mutta niitä katsoessa meinasin kyllä tukehtua kahviini (ja pullaan!) En meinaan ole ihan sisäistänyt että ne *köh* kymmenen vielä raskaudesta jäänyttä kiloa näkyvät noin hyvin. Tokihan vaaka on sitä totuutta toitottanut mutta jotenkin kuvittelin että ne kilot jakautuisivat jotenkin paremmin (tai että vaaka vaan on rikki?).
No - onneks en ole kovin ahdistuvaa sorttia, enemmän vaan naurattaa. Ja ehkä sain myös motivaatiota tehdä asialle jotain.


Harmaaseen takkiin olen tykästynyt uudestaan, liki oli että olisin myynyt sen mutta onneksi en.


Upeaa viikkoa sinne! Huomenna alkaa maaliskuu ja sehän on jo ihan kevätkevätkevät <3


6 kommenttia:

 1. Ihanan tyylikäs äippä :) Minulla on pitkään ollut mielessä,että en ole tainnut vielä onnitella perheenlisäyksen johdosta. Ja jos näin on niin, onnea <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti onnitteluista Sari <3 Kivaa viikonloppua!

   Poista
 2. Sähän oot ihan simpsana, niitä kiloja huomaa kukaan muu kuin sä itse. ;) FYI. :D Ja musta toimii aina! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei mä ehkä valkkasin sellaiset kuvat missä ei näy ne kaikki neljä leukaa :D Ihanaa viikonloppua Taru-muru <3

   Poista
 3. Samaa mieltä, hyvin olet piilottanut 10 kiloa, ei ikinä arvaisi! Ja motivaatiota tehdä niille jotain, hei nainen, sulla on kuukauden vanha vauva. <3 Kyllä kiloille ehtii tehdä jotain myöhemminkin, suurin osa varmaan sulaa itsestään ajan kanssa kun touhottaa lasten kanssa. Ihanaa viikonloppua teidän poppoolle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...tai sit mä tosiaan valitsin vain ne kuvat missä näytän tunnistettavalta :D Joo en ota vielä mitään paineita, lähinnä tuota syömispuolta vois skarpata kun oon tähän saakka syönyt todellakin kaiken mitä mieli tekee. Täällä esikoinenkin jo laulaa puuhapete nuotilla että "puuha-äiti - kaiken syö!" :D :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!