perjantai 19. helmikuuta 2016

Harmaa syntymäpäivä


Mulla oli eilen synttärit - woohoo! 
Bileseurana sairastava esikoinen ja nyt jo kohta kolmeviikoinen(!) kuopus. Eli voinette uskoa että humua meiltä ei puuttunut mutta johtuiko se juhlasta - no jaa :D

Päivällä meitä ilahdutti Mummun ja isotädin vierailu (kiitos <3) ja käytiinpä kaupungillakin katsomassa penkkarirekkojen loputonta letkaa. Penkkarikarkkien keräily taisi olla esikoiselle tämän vuoden kohokohta ja hän oli melko muikeaa poikaa saaliinsa äärellä. Itse taas mietin eilen omia penkkareitani jotka tuntuvat olleen ihan just, mutta joista kuitenkin on - puoli elämää. Oumaigaad. 


Silti just nyt on kaikki tosi hyvin. En yhtään haikaillut takaisin penkkarirekan lavalle vaan salaa olin aika onnellinen tilanteesta juuri nyt. Tämä on hyvä ikä ja elämä on loksahtanut tähän mennessä ihan juuri niin kuin sen pitikin. Tästä kaikesta olen kovin kiitollinen, vaikkei se ainakaan näissä kuvissa naamasta näy :D
Huolestuneelle ilmeelle on kuitenkin paljon simppelimpi selitys: tuossa meidän vastapäisessä talossa tehdään remonttia ja sieltä on remppamiehillä suora näköyhteys meidän parvekkeelle ja asukuvaussessioihin - ole siinä sitten luonnollisesti :D Tän päivän ilmeet on siis täysin fail, mutta asusta tykkään - sopivan harmaa näihin keleihin. 


Valoisampaa loppuviikkoa! 


5 kommenttia:

 1. Onnea eilisen johdosta :)
  Vaikka piehtaroinkin jonkilaisessa ikäkriisissä, ei tuo nipin napin täysi-ikäisyyskään kyllä houkuta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, olin unohtanut vastata - anteeksi!
   Kiitos onnitteluista <3

   Poista
 2. Juu en sinne rekkaan kaipaile minäkään, vaikka silloin olikin fiilis, että elämä on edessä. Synttärit meni siis vauva-arjessa. <3 Toivottavasti saat pian jotain piristystä, vaikka toisaalta vauva-arki on parasta, pääsisinpä aikakoneella edes päiväksi sinne tuijottelemaan omia muksuja taas vauvoina.

  Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anteeks Tiia, olin unohtanut vastata! Synttärit meni joo vauva-arjessa mutta eipä tuo haittaa, tykkään tästä ja itseasiassa eilen pääsin kyllä juhlimaan. Kivaa alkavaa viikkoa sinne!

   Poista
 3. Hahaha, ihana, remppasedät kattelee sun poseilua! :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!