tiistai 26. tammikuuta 2016

Työhuone 2016Ei oo vauva synytynyt vieläkään. Odottavan aika on tunnetusti p-i-t-k-ä mutta se hyvä puoli tässä on että meillä ei ole varmaan koskaan ollut niin siistiä kuin nyt. Supistusten toivossa imuroin, moppaan ja järjestän ja luonnollisesti myöskin suunnittelen tulevaa.

Arvasin jo etukäteen että kotona olo ja samojen seinien katselu avaa taas silmät ja saa inspiraation laukkaamaan - näin kävi. Ja vielä kun vaihdettiin huonejärjestystä niin sehän antoi mahdollisuuden monille uusille sisustushaaveille. Yhdistetty työhuone - vauvala on nyt ikäänkuin "mun" huone ja siitä on tietenkin kivointa aloittaa :)


Yhtenäisempää värimaailmaa kiitos! Valkoista, harmaata ja mustaa. Ja vähän puuta.
Ajattelin aloittaa työpöydän maalaamisesta (kun sää sallii parvekkeella maalailun eli ei nyt ehkä kuitenkaan ihan heti...), siitä tulee valkoinen. Vastahan sen reilu vuosi sitten palautin alkuperäisasuunsa, mutta se hyvä noissa vanhoissa laatukalusteissa on että niitä voi käsitellä liki loputtomiin. Valkoinen pöytä siis.

Pöytä on aika matala ja mulla on pitkät jalat - siksi satulatuoli. Ja työasento paranee samalla! 
Artemiden Tolomeo micro on lempparityövalaisimeni ja musta sellainen sopis erinomaisesti valkoisen työpöydän kulmalle.

Paperiroskat menevät elegantisti wire - paperikoriin, lattialle hommaan parit harmaat matot (yksi työpöydän alle ja yksi vapaalle lattialle) ja Ikean hemnes - sohva voisi saada uutta ilmettä vaikkapa Gran - tyynyllä. 

Eli työhuoneen ostoslista vuodelle 2016 olisi tässä:Onko siellä sisustushaaveita tälle vuodelle tai pesänrakennusviettiä ilmassa muuten?

Mukavaa viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Ei niin mitään, vähentää pitäisi tai oikeastaan hih räjäyttää kaikki peltipurkit ilmakiväärillä, kun niistä taas pölyjä pyyhin. Nooh Suhki tilkkutäkkimatto hennon vaaleansiniharmaana olisi aika ihana. <3

    VastaaPoista
  2. Heh joo, no se on se toinen puoli että kun lisää hankkii niin jotain on pakko karsia :) Kivaa loppuviikkoa Tiia <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!