tiistai 12. tammikuuta 2016

Punavuori = lumivuori

No nyt on lunta! Hyvä että aamulla pääsi ulos ovesta. 
Meidän aamuinen päiväkotimatka kesti kolme varttia normaalin vartin sijasta ja kyllä vaan mietin että lumi on kaunista joo mutta ei se tänne kaupunkiin sovi - mikään ei toimi ja liikenne takkuaa. 
Viime viikonloppuna olin vielä toista mieltä kun lunta oli silleen sopivasti, Lux Helsingin aikaan kaupunki oli kirjaimellisesti aivan jäätävän kaunis.


Muuten tämän äitiyslomalaisen kuulumiset ovat - no paksuja.
Nauttisin lumesta ja talvesta aika lailla enemmän jos saisin kengät puettua noin niinkun suunnittelematta mihin istun ja miten pääsen ylös. 
Ja esikoisreppanalle joutuu selittämään että äiti ei vaan pääse sinne pulkkamäkeen, saati mahdu pulkkaan. Ja kaikki ihanat luistelut ja hiihtämiset - mä niin haluaisin! 


No - kohta tämäkin tulevaisuudessa varmasti kaiholla muistelemani aika on ohi.

Palailen tällä viikolla vielä kaikkiin muihin mutoksiin ja asioihin joita tuleva uusi perheenjäsen on jo saanut aikaan, hän on varsin työteliäs vielä syntymättömäksi!


Kaunista viikkoa!
Älkää hukkuko lumeen!


4 kommenttia:

 1. Tampereella on vielä hyvin ohuelti lunta, saas nähdä löytääkö pyry illalla meidät! Pulkkamäkeen haluaisin, vielä viikko sitten laskin mutta nyt "esteenä" on lähinnä liian lenssuinen muksu. Tsemppiä, ihan loppusuoralla olet! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli se lumi kuulemma teillekin, meillä sitä on jo tyyliin metri :D
   Paranemisia pienelle, meillä sairastaa TAAS äiti :(

   Poista
 2. Hih muksut ovat ainakin onnellisia ja käyhän nuo lumityöt treeneistä. Kirpsakkaa viikkoa Saara <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No lapset on kyllä niin onnessaan, harvoinpa sitä täällä käytetään näin paljon pulkkaa kulkuvälineenä! Ja kaunista on :)

   Poista

Kiitos kommentistasi!