tiistai 19. tammikuuta 2016

Ice ice (cold) baby

Ei oo paljon näkynyt tuoreita asukuvia blogeissa viime aikoina - eikä ihme. Ulkona on taas niin kylmä ettei vaan pysty panostamaan kivannäköiseen pukeutumiseen, lämpö menee heittämällä etusijalle. Itse olen painellut viime viikot ihan maatuskana villakalsareissa ja maksimekoissa ja viimeistellyt lookin sillä ainoalla päälle mahtuvalla pompalla.
Mutta ikävä pukeutumiseen on ollut kova. Ja tänään kun mulla oli kuvaaja(parka) niin päätin että nyt tai ei koskaan: nämä voivat olla (ja toivottavasti ovat!) viimeiset möhömaha-asukuvat mitä täällä nähdään.


Vietin viime lauantain omaa aikaani kaupungilla pyörien ja alelöytöjä bongaillen ja tänään puin päälle yhden suosikin: H&Mn luonnonvalkoisen ponchon. Rakastan ponchoja muutenkin ja jopa tällä vartalonmuodolla (rv 38) ne näyttävät melkeinpä hyvältä. Pipo on niinikään H&Mltä mutta ei kylläkään alesta, se vaan sopi ponchoon niin hyvin että pakkohan se oli ostaa.


Farkut ovat mama-mallistoa ja niitä olen käyttänyt tositosi vähän. Ylipäätään mikään vähänkään kiristävä on jäänyt pitämättä ja olen mennyt mukavuuslinjalla - niissä maatuskamekoissa lähinnä.
Äitiyshousuja ja -farkkuja ostin vieläpä monet ja se vähän harmittaa. No todistettavasti ovat nyt olleet ainakin kerran jalassa.


Kuvien laatu on jäätävän huono mut niinpä oli kelikin, en tiedä kumpi tärisi enemmän - kuvaaja vai kohde :D

Mutta viimeiset pakkasasu - möhömahakuvat: check!

Pirteää viikkoa!
2 kommenttia:

  1. Haha, me paukutettiin viimekin viikonloppuna kolmet kuvat varastoon, kelistä viis! :D Poncho peittää mahan hyvin, eihän näistä edes hoksaa että olet viimeisilläsi raskaana! Tiedätkö, kun en ole tänään pystynyt mitään tekemään itkemättä, olen miettinyt kun sanoit etteivät liitoskivut ole sinua löytäneet, toivottavasti eivät vieläkään, tähän sekoaaaaa... :P Tsemppistä vikoille viikoille, voi kun mäkin olisin jo noin pitkällä!

    VastaaPoista
  2. Ihana maha, ihana sinä ja todella kaunis asu <3 Upeat on maisematkin ja hei onnea loppuajan odotukseen. <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!