keskiviikko 23. joulukuuta 2015

Vaaleanpunaista vauva-aikaa(n)


Ha! Meitsi on nyt äitiyslomalla. 


Viimeisten kahden viikon ihan kipeä loppukiri on ohi, joulukin valmisteltu ja nyt sitä aikaa sitten on -  ainakin vähän enemmän. Ja ainakin pienen hetken ennen vauvan syntymää.
Juhlin loman alkua buukkaamalla viikonlopun täyteen ohjelmaa ja ehkä tämän säntäilyn seurauksena tai työstressin vihdoin lauettua sain seuralaisekseni mojovan flunssan.

Nytpä sitten puolikuntoisena hoidan viimeisiä jouluvalmisteluja, pesen ja viikkaan pikkuisia vauvanvaatteita ja mietin miten tämä aika menikin taas niin äkkiä: ehdin olla vuoden töissä edellisen hoitovapaan jälkeen ja nyt sitten pitäisi taas totutella kotielämään.


Elämä tulee muuttumaan muutenkin melkoisesti: juuri kun totuin ajatukseen yhden lapsen äitinä olemisesta onkin lapsia kohta jo kaksi - omg.


Mutta mikä tärkeintä: ihanaahan tämä kaikki on ja olen kovin, kovin kiitollinen.

Oikeastaan ainoa asia mistä voisi purnata on sää :D


Sunnuntain seurasta ja kuvista kiitos J! 

6 kommenttia:

 1. Ihanaa äitiyslomaa, ei kauaa enää ja tunnelmallista joulua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja samoin - ihanaa tunnelmallista joulua ❤️

   Poista
 2. Voi ei, taas lenssu! :( Pikaista paranemista ja oikein hyvää joulun aikaa teille kaikille. <3 Sä oot jo ihan loppusuoralla odotuksessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sano muuta, oon ollut enemmän kipeänä kuin terveenä tässä viime aikoina :/ Mutta kyllä se tästä, ja tosiaan vähän on enää jäljellä! Ihanaa Joulua Katja!

   Poista
 3. Katellaan positiivisesti. Flunssat viel menee (joita tulee sit tuplasti kahden lapsen kanssa),mutta spydärit ei mene. Ja kiitos oli mukava aamupäivä minullakun. Nähdään sit taas pian. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, tosi positiivista :D Joo pian uusiks, ehkä ens kerralla panostetaan tohon kuvauspaikkaan vähän enemmän! Hyvää joulua muru ❤️

   Poista

Kiitos kommentistasi!