tiistai 13. lokakuuta 2015

Uutta makkarissa


Otsikosta voisi taas joku toiveikas kuvitella muutakin - heh heh. Vaan ei vieläkään mitään niin piristävää, sen sijaan pientä somistusta:


Reilun vuoden laatikossa pyörinyt juliste sai vihdoin kehykset. En vieläkään ole ihan varma onko se tyyliltään ihan meidän, mutta onhan sanoma kaunis. Perheen kuvat siinä vieressä ja lopputulos on ihan aaaawww. Vaikka viime aikoina on kyllä ollut sen verran heviä että joinain päivinä tekis mieli laittaa tauluun hipsut: "wonderful" - yeah right :D (No oikeesti on, tietenkin).


Talven tulon huomaa valon määrästä - ei meinaa saada hyviä kuvia sisällä millään.

Vielä muutama viikko sitten oli tilanne toinen, eräänä viikonloppuna suuntasin Ikeaan ja hain meille vihdoinkin yöpöydän lamput:


Nämä ovat varmaan ne Ikean halvimmat, mutta mun mielestä aika hauskat noilla Artekin jakkara - yöpöydillä. Ja pääasia että ajavat asiansa  - meillä luetaan iltaisin paljon.


7 kommenttia:

 1. mistä toi juliste on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Destinysta Lönnrotinkadulla! http://www.destinystore.fi/sisustus/vanilla-fly/

   Poista
 2. Postauksia tulisi aika harvoin jos usein olisi jotain isoa näytettävää. Itse postasin tänään kolmen euron pallista :D

  VastaaPoista
 3. Postauksia tulisi aika harvoin jos usein olisi jotain isoa näytettävää. Itse postasin tänään kolmen euron pallista :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!