torstai 10. syyskuuta 2015

Reality bites (and stripes)

Hah hah, nyt se sitten on iskenyt - arki tai todellisuus tai miksi sitä nyt sitten haluaakin sanoa.
Mä en ehdi enää yhtään mitään. Keskeneräisyys on pysyvä olotila ja ai et se välillä stressaa.

Joku viisas (tai kyyninen) joskus sanoi että perheen ja työn yhteensovittaminen on jatkuvaa huonoa omaatuntoa: kun olet kotona painavat tekemättömät työt. Ja kun teet töitä on huono omatunto siitä ettei ole kotona.
 Mä niin ymmärrän. 

Kovin syvälle surkuttelun aaltoon en silti ajatellut vajota: työ on kivaa ja on ihanaa että kotona (tai päiväkodissa) odotetaan. Molemmista olen tosi kiitollinen. Toki vielä joskus olis mukavaa nähdä ystäviä tai vaikka urheilla :D Mutta tiedän että tällaista se on meillä kaikilla, nää on nyt niin ne kuuluisat ruuhkavuodet (voi yök mikä termi).

Erityisen mukavaa arjessa on ollut pojan päiväkoti: siellä menee hurjan hienosti. Ja pinnallisempana asiana se että (väliaikaisesti) viilenneet kelit antavat uusia mahdollisuuksia työpukeutumiseen: viitat, ponchot, mekot ja paksut sukkikset - I love.

Edellispäivän asussa oli mukana melkein noita kaikkia:


Mekko on Lindexin, viitta on saatu äidiltä.
Kuvat on rakkaan L:n ottamat <3 

Mukavaa loppuviikkoa muruset! Jaksaa jaksaa :D


13 kommenttia:

 1. Voi että miten kiva asu ! Tseppiä "ruuhkavuosiin", ne vaan jatkuu ja jatkuu , vaikka mun lapset on isoja tai sitten en osaa ottaa omaa aikaa ja delegoida kotijuttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, sitä mäkin pelkään että tää ruuhka on pysyvä olotila :D Kiitos tsempeistä ja samoin - tuntuu vauhtia piisaavan sunkin elämässä! Ihanaa viikonloppua Sara <3

   Poista
 2. Kiva asu, mustavalkoiset raidat toimii aina :)

  VastaaPoista
 3. Kiva asu, mustavalkoiset raidat toimii aina :)

  VastaaPoista
 4. Kiva asu =) Itse pohdin juuri samoja: http://www.kodinkuvalehti.fi/node/28333
  Tsemppiä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa upea kirjoitus sulla (ja hyvästä aiheesta)! Olen samaa mieltä, jonkinmoista ahneutta se ainakin omalla kohdalla on - toisilla voi tietenkin olla ihan pakonkin sanelemaa. Tsemppiä sinnekin! Mä välillä poden huonoa omaatuntoa siitä että valitan kiirettä kun lapsiakin on (toistaiseksi) vain yksi, sullakin näkyy olevan useampia :) Rentoa viikonloppua ja kiva kun kävit täällä, löysin sitä kautta blogiisi ja aion käydä jatkossakin! <3

   Poista
 5. Raidat on pop, AINA! :) Voi jee, mä oon kyllä vielä tosi kiitollinen siitä, että ainakin hetkisen saan olla likkojen kanssa himassa, vaikka välillä sekin tuntuu sekopäiseltä. ;) TSEMPPIÄ hulinaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jees, raidat 4ever! :D kiitos tsempeistä ja samat sinne, ei se helppoa oo kotonakaan <3

   Poista
 6. Ihanat sukkahousut ja kengät :)
  -Judy-

  VastaaPoista
 7. Onnea ihanan uutisen johdosta! Näitä kuvia katsellessani mietinkin jo silloin, että onkohan masussa kasvamassa pienokainen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, moni muukin oli kuulemma miettinyt mut ei ollut kehdannut kysyä :D Kiitos onnitteluista Heidi <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!