lauantai 12. syyskuuta 2015

Kesän vika Lintsi

Ai että mitä upeita päiviä on taas viime päivinä ollut!
Ei niin että minä niistä mitään tietäisin, kuullut olen vain. Tämäkin lauantai meni tiukasti sisätiloissa (yhdistettyä Ikea & Plantagen reissua lukuunottamatta) rästihommia tehden. Eikä tullut muuten valmista vieläkään, et huomenna jatkuu.

Mutta viime sunnuntaina - silloin vietettiin huvipuistokesän päättäjäiset ja suunnattiin Linnanmäelle, vielä viimeisen kerran tänä kesänä!


Yhden pienen kohta kolmevuotiaan pituus oli ensimmäistä kertaa metrin! Ja sehän tarkoittaa ranneketta ja noin miljoonaa uutta laitetta.
Tosin ensimmäinen lipunmyyjä ei ensin meinannut myydä, sanoi pituuden olevan liian siinä ja siinä. Virallinen mittauspaikka näytti kuitenkin vihreää valoa ja onnellinen nuorimies sai 100 cm leiman rannekkeen lisäksi käteensä.


Viime sunnuntain sää oli vähän epävakainen ja paljon viileämpi kuin nyt. Se näkyi huvipuistoilijoiden määrässä, jonottaa ei tarvinnut ja kaikkialla oli ihanan väljää. Ja pimenevä ilta, se oli kyllä kaunis:

Linnanmäen tunnelma on aina omanlaisensa mutta jo vähän syksyinen lintsi on jotain ihan äärettömän ihanaa.

Samoin kuin vanha karuselli...


...ja elämän ensimmäinen metrilakuValtaisa kiitos Kummisedälle upeasta illasta!


<3 <3 <3

6 kommenttia:

 1. Meidänkin kirpuista se isompi oli kylla aika muikeena lintsillä kesällä, skidimpikin kai jotain tajusi, mut luulen että ens kesänä onkin jo sit ihan eri meininki! Jopa niinkin, ettei me miehen kanssa pysytä enää likkojen perässä... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mennään ens kesänä yhdessä ja koitetaan pysyä neljän perässä :D Lintsi ON ihana mut onhan se aikuiselle melkoinen suoritus - puuh.

   Poista
 2. Voi kun ihania kuvia! :) Meillä muksu siirtyi vasta 86- kokoisiin vaatteisiin, saadaan varmaan tovi odottaa että aukeaisi pääsy kaikkiin laitteisiin. Helsingissä on kyllä paljon kivaa tekemistä lapsille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lintsillä on kyllä aika paljon niitä ilmaisia laitteita joihin pääsee alta metrisetkin, me ollaan ennen käyty niissä. Nyt sitten vasta oikein repes kun päästiin melkein kaikkiin! (No ei sentään, onneksi!) Ens kesänä meette, Lintsi on paras <3

   Poista
 3. Miten ihanat kuvat :) Harmittaa, ettei itse ehditty Lintille tänä kesänä ollenkaan. Ehkä ihan hyvä..musta on tullut herkkävatsainen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sama, mä en enää pysty mihinkään :D Onneksi on teräsvatsainen kummisetä!

   Poista

Kiitos kommentistasi!