tiistai 18. elokuuta 2015

Mitä elämä tuo

Rööperin Rouva täytti eilen kaksi vuotta. Niin on kiire ettei edes syntymäpäiväpostausta ehtinyt oikeana päivänä kirjoittaa, se on kyllä vähän harmi. Käyttäisin tähän niin mielelläni paljon enemmän aikaa, sen verran rakas harrastus tästä on tullut. Mutta kyllä se aika taas tulee, nyt on vaan priorisoitava ja kirjoitettava silloin kun aikaa on - edes vähän.


Ajanpuutteen vuoksi olen monesti miettinyt lopettamista, mutta koska ajat ja maailma muuttuvat (eskoseni) niin en vielä kuitenkaan ole laittanut hanskoja naulaan. Blogi elää ja kehittyy siinä missä minäkin ja sen aihepiirit ovat jo kahden vuoden aikana muuttuneet aika lailla. Mitä tulevaisuus tuo tullessaan, sen aika näyttää.


Elän (taas) muutosten aikaa ja samalla sitä tavallista kiireistä arkea. Kulunut kesä on on ollut hieno, siitäkään en ole paljon ehtinyt kirjoittaa. Ja syksy - se vasta tuokin hienoja asioita tullessaan, en melkein jaksaisi odottaa! 


Eilisen sankari kiittää kuluneista kahdesta vuodesta kaikkia teitä jotka blogi on elämääni tuonut, olet sitten lukija, blogiystävä tai perhesyiden velvoittamana tätä lukeva ihminen.

The best is yet to come! Ihanaa viikkoa :)

12 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!