perjantai 10. huhtikuuta 2015

Takinkääntö


Meidän viimeisessä lomassa oli kaksi komponenttia joihin luulin etten koskaan lähtisi
1) Teneriffa
2) All Inclusive-hotelli

Varsinkin nuo kaksi yhdessä kuulostivat aiemmin mun korvaan pelkästään keski-ikäisyyden ruumillistumalta eikä mitenkään päin houkuttelevalta.
Olen joskus aiemmin ihmetellyt (ääneenkin) miksi kukaan lähtee lomalle jonnekin resortiin kun eihän silloin edes huomaa että on ulkomailla. Ei näe paikallista kulttuuria, ei historiaa. Ja pitää syödä joka ilta samassa ravintolassa. 


Mun elämäni matkat ovat parhaimmillaan olleet suuria seikkailuja, uusia jännittäviä kohteita ja mahdollisimman kaukana. Tai sitten ne ovat olleet suurkaupunkeja - mieluiten vanhoja - joissa riittää historiaa, kahviloita, ravintoloita ja nähtävyyksiä.

Ja nyt mä sitten lähdin tenskulle.


Ja arvaatte varmaan että tykkäsin.


Voi elämän helppoutta, hyvää ruokaa ja ylipäätään kaikkea. Hotellimme Sandos San Blas  oli kyllä suosituksensa ansainnut.


Koko viikko olisi mennyt hotellilla helposti.
Me päätimme kuitenkin vuokrata autot ja tehdä pari omaa retkeä (joista lisää myöhemmin).
Hyvä päätös, Teneriffa on todella monipuolinen ja kaunis saari (ja noiden retkien jälkeen myös arvosti leppoisaa hotellioleilua entistäkin enemmän!)


Ja mikä matkaseura! Näiden tyyppien kanssa oli jokainen päivä yksi suuri seikkailu.

Yksi parhaista lomista ikinä - kiitos <3


5 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanalta lomalta!
  Olin mieheni ja taaperoni kanssa pääsiäisen Berliinissä ja tajusimme, että kyseessä taisi olla viimeinen kaupunkiloma vähään aikaan. Seuraavaksi mekin taidamme lomailla kanarialla All Inclusive-hotellissa, vaikka aina olen vannottanut, että me ei ainakaan mennä sellaiseen, vaikka lapsia perheeseen tuleekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, ihan sama meillä! Puhuttiin papan kanssa että ei oltais ikinä kahdestaan menty tuollaiseen, vaikka nyt vaihtoehto oli ihan täydellinen. Stalkkailinkin teidän berliininmatkaa instagramissa - näytti upealta! Mä en ole käynyt Berliinissä ja haluaisin kovasti. Ehkä aikuisten kesken sitten joskus.. :)

   Poista
 2. Kanariansaaret on kyllä paikka, jossa tulee oikesti lomailtua. Kaupunkilomilla tai ilman matkatoimistoa lomista saattaa muodostua turhankin rankkoja. Tulee enempi kaikkea säätöä. Ja jalat väsyneenä päivän kävelystä, yrittää löytää jotain "täydellistä" ravintolaa. Kyllä seisovapöytä on ainakin rentouttavampi vaihtoehto, varsinkin, jos on lapset mukana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on kyllä just noin, tää meidän loma oli niin LOMA! Ja hienointa se että tuollaisessa hotellissa ja tuollaisella helpolla reissulla kaikilla on kivaa - ja sellaista sen kai pitäis ollakin :)

   Poista
 3. Kanariansaaret on kyllä paikka, jossa tulee oikesti lomailtua. Kaupunkilomilla tai ilman matkatoimistoa lomista saattaa muodostua turhankin rankkoja. Tulee enempi kaikkea säätöä. Ja jalat väsyneenä päivän kävelystä, yrittää löytää jotain "täydellistä" ravintolaa. Kyllä seisovapöytä on ainakin rentouttavampi vaihtoehto, varsinkin, jos on lapset mukana!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!