tiistai 7. huhtikuuta 2015

Ostaisinko häräntaljan?

Kevät ja auringonpaiste on kamalaa aikaa.
Valo paljastaa kaiken likaisista ikkunoista pölyisiin hyllyihin ja kaikki "kehityskohteet" (niin kropassa kuin kotonakin) alkavat ottaa aivoon ihan erilailla kuin armeliaan pimeyden aikaan.

Muhun on iskenyt kevätmania.
Siivoan ja suunnittelen, mittaan, lasken ja lopulta masennun maailmaloppuun jatkuvan "to do" - ja ennenkaikkea "to get"-listan edessä mikä sekin elää ja pitenee jatkuvasti. 

Nyt listalle on ilmestynyt talja.

Ajatuskin taljasta oli vielä jokin aika sitten kaltaiselleni semi-kasvissyöjälle ihan mahdoton. Ajattelin että taljasta seuraava askel on sitten täytetty pää seinällä ja se ehkä ei ole ihan mun juttu. 
Mutta sitten mietin että onhan meillä nahkaiset tuolitkin. Ja nahkakengät. 

Ja sitten näin tämän kuvan Pinterestissä:
(kuva lainattu Pinterest / Daniella Witte)
Olin lopullisen myyty. 

Vaan mistä saisin harmaan taljan? Kaupoissa tai edes kotimaisissa verkkokaupoissa ei harmaita ole. Jenkeistä ainakin saisi tilattua vaan mitäpä mahtaisi tulla loppulaskulle hintaa kuljetuksineen veroineen kaikkineen..? 

Onko siellä ruudun toisella puolella mahdollisesti joku jolla olisi asiasta parempaa tietoa?

Ja onko muita "aurinko paistaa - pakko siivota ja sisustaa" -ihmisiä??

2 kommenttia:

 1. Ihanan tunnelmallinen taljakuva tosiaan!Taljakauppa.comista kannattaa kytätä, siellä olen nähnyt harmaita taljoja, kävin kurkkaamassa että tällä hetkellä ovat vaan loppu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vaan olekin niin upea kuva :)
   Kiitos vinkistä taljakaupan suhteen, oonkin vaaninut siellä ja kysynytkin harmaata mutta ne on kuulemma niin harvinaisia että harvoin saa myyntiin. Mutta jatkan kyttäämistä :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!