lauantai 18. huhtikuuta 2015

Maailman paras matkakaveri

Lomaltapaluusta on nyt kaksi viikkoa aikaa (jo!), mutta yhteen asiaan haluan vielä ihan erityisesti palata - nimittäin meidän pieneen matkaseuraan


Kas kun ei tuon parempaa matkaseuraa ole olemassakaan!


Stressasin etukäteen pitkää kuuden ja puolen tunnin lentomatkaa (meni ihan täydellisesti!) ja jokapäiväisiä ravintolasyömisiä. Tuskin kukaan 2,5 vuotias nauttii paikallaanolosta, ja vilkkaalle vaahteranmäen eemelille (ja etenkin hänen vanhemmilleen!) ajattelin noiden olevan ihan mahdottomia - vähän että miks edes lähdetään.


Mutta jokaikinen pelko oli täysin turha: lentokoneessa ei kivampaa matkustajaa ollutkaan ja ne ravintolaistumisetkin sujuivat ihan tosi hyvin - kaikilta meiltä.


Parasta kaikesta oli kuitenkin se mieletön elämänilo ja ihan kaikesta nauttiminen.
Hotellin leikkipuisto, uima-altaat, mehukoneet, kanootit, retket eläintarhaan ja tulivuorelle - ainakin yksi meistä tiesi miten lomasta otetaan kaikki ilo irti!


Ja se ilohan tarttuu. Uskon että lomamme oli niin hyvä juuri tämän maailman parhaan matkaseuran ansiosta. 


Ihana poika, ihana matka <3 <3


Huomenna on kuitenkin vähän erilaisen reissun aika kun lähden ystävän kanssa Tallinnaan - ihan kahdestaan.
Ei mitenkään huono homma sekään :) Kivaa viikonlopun jatkoa!

2 kommenttia:

 1. Mullakin on tosi rakkaat muistot matkasta kanarialle, kun Mai oli 2-vuotias. Lennot meni hyvin, mitä nyt äiti oli paniikissa (Nykyään en uskalla oikein lentääkään). Päivisin syötiin yhdessä ja iltaisin laitettiin Maille ruoka hotellilla ja nukutettiin rattaisiin samalla kun etsittiin ruokaravintolaa. Syötiin rauhassa, juotiin myös oluset siinä samalla.
  Mites tallinna?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa ihanalta, pystyn täysin samaistumaan :) On niiden pienten kanssa vaan kiva reissata, tuntuu oikeasti että itsekin saa reissusta enemmän.
   Tallinnassa ollaan parhaillaan, täällä pedikyyrissä pötköttelen! Sit vähän ostoksia, syömään ja kotiin - ei paha :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!