torstai 5. helmikuuta 2015

Tuoli-gate


Meillä on pohdittu iät ja ajat sitä minkälaiset ruokapöydän tuolit hankitaan.
Valkoiset Zarra-tuolit olivat ihan ookoo, vanhat ja vähän nuhjuiset mutta minusta meillä oli (ja on) niin paljon muutakin hankittavaa että ruokapöydän tuolit olisivat voineet ihan hyvin odottaa.
Ja kun se valintakin oli niin vai-kee.


Minun mielestäni olimme päässeet yhteisymmärrykseen että keittiö-olohuoneen mustavalkoista linjaa pitää rikkoa, että esimerkiksi ruokapöydän tuolit voisivat olla jotain muuta väriä (ohoo!) ja mielellään vanhat, antiikkituoleistahan minä haaveilin.


Ja sitten maanantaina kun tulen töistä kotiin on meillä mustat. muoviset. tuolit. Aaaarghhhh!!!


Pakko sanoa että välillä oikein kadehdin niitä naisia (jotka puolestaan itse turhautuvat asiasta) joiden puolisoita ei sisustaminen voisi vähempää kiinnostaa. Saispahan ainakin päättää itse minkälaisessa kodissa asuu. 
Meillä Papa on sisustushommissa ilahduttavan aktiivinen, päätöksissään raivostuttavan omavaltainen ja välillä käänteissään "aika" nopea.

Maanantaina meillä siis muhi skandaalinomainen tuoli-gate.


Nyt alan tottua.
Kartellin Masters on kaunis tuoli, ei siinä mitään. Itse asiassa olin itse suunnitellut valkoista samanlaista aulaan, sen mahalipaston viereen. 


Et ehkä mä selviän. Opin elämään niiden kanssa tai jotain. 
Kuvissa ne eivät ainakaan näytä yhtään hassummilta :)

11 kommenttia:

 1. Ohhoh, onpa omatoiminen mies, meillä ei kyllä sisusteta ilman yhteistä päätöstä. :D Tuolit ovat kivat. :)

  VastaaPoista
 2. aikas ihana mies sulla - tuolit ovat upeat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Heidi! Ja juu, onhan hän ihana. "Ongelma" on vaan siinä että me ollaan molemmat niin innokkaita sisustajia ja vuorenvarmoja omista valinnoistamme - aina ei mee yksiin :D

   Poista
 3. Ihhihii. En voinut olla nauramatta tälle <3 Meillä mies ei sisusta juurikaan. Ainut vaatimus oli, että pitää olla kirjat esillä eli kirjahyllyissä. No siinä ne nököttää olohuoneessa eli herra on tyytyväinen. Tosin en minäkään pahemmin sisusta. Saisit tulla meille ideoimaan mikä olisi kiva ;)

  Nuo tuolit ovat kyllä kauniit, omaan makuuni valtavan nätit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, sä siis niin tavoitit tän jutun hengen! Kyllä muakin jo naurattaa, tiedän että asiat on aika hyvin jos suurin murheen aihe on uudet kauniit tuolit :D Mut, meitä asuu täällä kaksi jäärää - molemmat ovat varmoja että oma mielipide on oikeampi! Ei oo aina ihan helppoa :)

   Poista
 4. Haha! Voi ei! Meillä ei voisi koskaan käydä näin! Vaikka mä joskus pyydän että voisi vähän osallistua(edes kantaa lipaston autotallista sisään), niin ei. Ei kun ei.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa Ansku, mä luulen että toi teidän tyyli on niin paljon yleisempää :D Mä joskus todella toivoisin et meilläkin olis niin, mut kun ei. Noo, jännittävää on ainakin kun ei koskaan tiedä minkälaiseen kotiin sitä tänään töiden jälkeen tuleekaan!

   Poista
  2. Nimenomaan :D Meillä suurin yllätys on se, että toinen on imuroinut (ei juuri tapahtu).

   Poista

Kiitos kommentistasi!