maanantai 26. tammikuuta 2015

Vaaleanpunainen takki on viikon asu


Asupostaukset ja pukeutuminen ovat mahdollisesti kivointa ikinä.
Jos olosuhteet olisivat toiset saattaisin tituleerata itseäni tyylibloggaajaksi ja vaihtaisin vaan asuja kaiket päivät, mut ku:
 1. ei ole kuvaajaa (paitsi tosi harvoin)
 2. tarvis paremman kameran 
 3. olen koko valoisan ajan päivästä töissä (tämä on uusi ongelma, ja töissä itsessään on edelleen niin hauskaa etten oikeen tiedä onko tämä ongelma vai ei).

Muoti- ja tyylibloggaajat hoi: miten te teette sen?? Miten talvella voi ehtiä kuvaamaan?

Kai mä sitten lanseeraan "kerran viikossa - asun", vaikka on mulla toki muinakin päivinä vaatteet (useimmiten).


Takki on Onlyn ja ostettu Zalandolta. Kaulahuivi Ralph Lauren.
12 kommenttia:

 1. Täydellinen takki! Olin itse Onlyn myymälässä Joensuussa töissä, ja kyttäsin alkusyksystä jo tuota takkia, mutta sitä ei tullut meidän myymälään enkä uskaltanut tilata netistä. Onko takin materiaali ja koko millaisia? :------)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on melkein täydellinen! :) Miinus tulee juurikin materiaalista: vain 20 % villaa... Nolottaa tunnustaa mutta en saanut auki koko tuotekuvausta Zalandolla, tilasin sokkona ja materiaali vähän harmittaa. Mut muuten on niin ihana että ehkä mä selviän! Malli on tosi väljä, tilasin ensin itse M:n ja hukuin siihen (vaikka oon pitkä). S on hyvä :)

   Poista
 2. Ihana takki. Erottuu kivasti mustien takkien joukosta, jotka täyttävät katukuvan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä arvasin että tää olis myös Maijun takki, pinkki kun on :D Ja todellakin, ihanaa kun ei aina kaikki oo mustaa <3

   Poista
 3. Kaunis takki! En mäkään ole tyylibloggaaja, mutta otan kuvia varastoon (vieläkin joululta kuvia) ja sitten aina viikonloppuisin kun mies on kotona. Välillä jopa lounastauolla kun mies erehtyi käymään kotona. Näin asukuvavirta pysyy tasaisena... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, silleen se pysyisi tasaisena ja ikinä ei sais päästää siihen tilanteeseen että "apua mulla ei oo yhtään kuvaa eikä muuten aihettakaan ja on ihan pimeää iik!" Se tilanne on kyllä päällä aika usein :) Mut sulla on aina upeita kuvia!

   Poista
 4. Pinkistä takista ei voi olla tykkäämättä ��

  VastaaPoista
 5. Itekkin oon tänä talvene himoinnut jotain pastelliväristä takkia! Ihan totta, tuo valokuvaukseen sopiva HETKI on kyllä liian lyhyt, näin talvisin!! No, pikkuhiljaa kesää kohden, jess:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sulle kyllä sopis niin hyvin pastellit(kin)! Siis onneks mennään kevättä kohti, ainakin tänään tää loska ja pimeys on jotain ihan musertavaa :(

   Poista
 6. Upea takki! Kaunis kokonaisuus mutta vitsi mikä takki.

  Ai miten... ai mutta en mä ole muotibloggaaja.... No kuitenkin, ystävällisen työkaverin kanssa ja ihan oikeasti meillä otetaan viikonloppuna paritkin asukuvat. Jos lukijat suivaantuu siitä, että musta ei saanut kivasta asusta kuvaa esmes keskiviikkona illalla vaan se kuvattiin sunnuntaina niin siinäs suivaantuvat. Jos maksavat elämisen jossain valoisassa paikassa niin sitten :D Mutta vastauksena: Vaikeasti, mutta pitää koettaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Satu, kiva kuulla että tykkäät. Siis sähän just olet sellainen tarkoittamani tyylibloggari, sulla on tosi hyvät asukuvat ja niitä on paljon. Toi useammat asukuvat viikonlopussa on hyvä vinkki, harmi vaan et tänä viikonloppuna en saanut yksiäkään :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!