lauantai 24. tammikuuta 2015

Sohva tuli taloon


Kaksi vuotta kului tässä kodissa ilman sohvaa (no ei kyllä asuttu koko aikaa täällä) ja kynnys sen hankkimiseen kasvoi koko ajan. Löydettiin monta tosi kivaa ja vielä enemmän vielä kivampia, joista sitten kuitenkin tuntui puuttuvan jotain. Aika monta kauppaa koluttiin ja nettikauppoja selattiin. 
Sitten Tampereen koti myytiin ja siellä ollut sohva jäi työttömäksi. Otettiin se kokeeksi tänne.Koeaika on vasta aluillaan, mutta olisin jo melkein valmis rekrytoimaan tämän toistaiseksi. Pelkäsin sohvan olevan liian iso ja raskas tänne mut väärässä olin, joskus ei siis todellakaan kannata mennä merta edemmäs kalaan!
Sohva on ostettu Vepsäläiseltä, se on Bo Conceptin ja vain muutaman vuoden vanha - oon tosi onnellinen että sille löytyi (ehkä!) jatkopesti täältä meiltä.


Olohuone alkaa muutenkin hahmottua jo tosi kivasti, nyt todellakin pystyn visioimaan sen miltä tämä lopulta tulee näyttämään.


Matto menee vaihtoon (pakko saada vähän pehmeyttä ja lämpöä tähän värimaailmaan), seinälle tarvitaan jotain ja kattovalaisin - aaargh - se on vaikee! No, menen sohvalle makaamaan ja miettimään sitä. Mukavaa viikonlopun jatkoa!
6 kommenttia:

 1. Hiljaa hyvä tulee :) Nuo ikkunat on kyllä niin upeat...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, tosta on jo niin tullut meidän perheen motto! Ei uskois että täällä asuu kolme jäätävän kärsimätöntä ihmistä kun kaikki on aina vaan kesken. Mutta "jääräpäisyys se kärsimättömyydenkin voittaa" on meidän toinen motto :D Kiitos ikkunakehuista, ne on kyllä tuon huoneen sielu :)

   Poista
 2. No mut sehän passaa oikein hyvin myös Rööperiin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eiks vaan :) Täällä meilläkin ollaan kerrankin samaa mieltä että tämä sohva jää :D

   Poista
 3. Ei hitto miten hyvältä kämppä näyttää!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!