sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Laukut järjestykseen


Töihinpaluun myötä sitä alkaa toivoa entistä enemmän järjestelmällisyyttä ja toimivuutta arjen pieniinkin asioihin.
Unelmoin siitä että laukkuni ja kenkäni olisivat hyvässä järjestyksessä ja siisteissä riveissä - ongelma on vain että missä? Vaatehuonetta meillä ei ole, ja kaapitkin ovat tupaten täynnä. Laukut olisi helppo sijoittaa vaikka seinälle, mutta minne - se on taas se kysymys.

Etsin potentiaalisia koukuttamiskohteita jatkuvasti (enkä vähiten siksi että markkinoilta löytyy aivan herkullisen ihania koukkuja :)) ja yksi varsin vahva ehdokas on tässä


Makuuhuoneen seinän ja vaatekaapin välissä on kolmionmuotoinen tyhjä tila. Tällä hetkellä siinä on pyykkikori, jonka sisällä on kröhöm ne laukut - nätisti survottuna. 

Vaan mitäs jos koukuttaisi seinät, edes toisen, tähän tapaan:


Koukutkin jo (melkein) valitsin, enää pitää päättää kummat.

Ehkä valkoiset Dots-koukut

kuva lainattu: http://www.scandinaviandesigncenter.fi

Taikka sitten Normann Copenhagenin valkoiset Dropit - koukut

Kuva lainattu: http://www.finnishdesignshop.com

Molemmat ovat niin ihania että voisin helposti nähdä ne seinällä. 
Toiselle puolelle laittaisin neljä koukkua joihin saisin isot (työ)laukut, ja toiselle puolelle yhden koukun jossa kauneimmat pikkulaukut saisivat olla esillä. Ja ne laukut mitkä eivät mahdu naulaan roikkumaan saavat jäädä pyykkikorin pimeään huomaan.


Ja koukkujen lisäksi haluaisin lisää laukkuja, huomasittehan että koukkuja on tulossa neljä ja isoja työlaukkuja on vain kolme... ;)2 kommenttia:

  1. Meillä ratkaistiin laukkuongelma hyllyllä eteisessä. Joka vie tilaa ja on vähän epäkäytännöllinen, mutta en kyllä muuten enää luovu mun laukku + huivi + käyttöä olevan kengät hyllystä millään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nii, olen kade! Hylly olis hyvä mutta ei tuu onnistumaan meillä. Koukut laitan, vaikka salaa ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi!