torstai 6. marraskuuta 2014

Few shades of grey


Postauksen otsikoksi meinasi ensin tulla jotain vähän hurjempaa. Nykyinenkin juontaa juurensa eräästä päivästä kun huvikseni katselin mitä kautta ja millä hakusanoilla tänne blogiin onkaan päädytty ja ohhoh sentään! -  en aina ihan ymmärrä googlen logiikkaa :D

Eli pahoitteluni sille kiiluvasilmäiselle googlailijalle, ei tämä nyt sitten olekaan mikään Punavuoren oma fifty shades of grey vaikka sängystä tässä postauksessa puhutaankin - tosin lähinnä sen päällisistä.

Olen nimittäin nyt vihdoin löytänyt sen oikean päiväpeiton, ja vanhat tyynytkin asettuivat sängylle kuin itsestään:

(harmaat ja vaaleanpunaiset tyynyt Zizi Tallinna, musta Finlayson, ruudullinen Kodin1)

(tummanharmaa päiväpeitto Zizi Tallinna, vaalea Kodin1)

Yöpöydiksi päätyivät sitten vanhat Artekin jakkarat, ajattelin ensin että ne ovat liian korkeat mutta ihan hyviltähän nuo näyttävät!


Vaalea päiväpeitto löytyi maanantaina Ruoholahden Kodin1:sta, siellä on edelleen loppuunmyynti menossa ja kaikki päiväpeitot olivat -40 %. Jos siis sinäkin olet sellaista vailla niin sinne kipin kapin!


6 kommenttia:

 1. Hyvältä näyttää. Pitääkin käväistä katsomasa peitteitä, tosin tarttisin lastenhuoneeseen, mutta sitten taas lastenhuoneeseen varmaan tulee harmaata, koska meillä on aikuisten huone niin riemunkirjava Amy Buttlerin kankaista tehdyn tilkkutäkin ja lampunvarjostimen myötä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mee sinne Ruoholahteen! Siellä oli vielä paljon päiväpeittoja, erikokoisia ja monen värisiä :)

   Poista
 2. Ei vitsit mekin tarvittais päiväpeitto!! Samperi kun nyt vasta luen tätä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mee sinne Ruoholahteen! Se loppuunmyynti on ollut käynnissä jo jonkun aikaa, tuskin ihan heti loppuu. Ja päiväpeittoja oli vielä viime viikolla ihan reilu valikoima!

   Poista

Kiitos kommentistasi!