perjantai 24. lokakuuta 2014

Vaatekriiseilyä ja kriisittömyyttä

Hohoi! Tämä viikko on menty sellaista vauhtia ja tehty niin paljon että ohhoh. Ja parasta on että viikonloppua kohden vaan kiihtyy :) Huomenna on huippujännä päivä, osallistun elämäni ensimmäiseen bloggaajien ammattitapahtumaan (siis vau!) ja ilta tulee olemaan mahdollisesti vieläkin jännempi, silloin osallistun elämäni ensimmäiseen blogigaalaan (tupla-vau!).
Asukriisi on tilanteen mukainen, mitä ihmettä mä laitan päälle?? No, huomenna viimeistään selviää.

Kaiken asukriiseilyn keskellä on kiva katsoa kriisittömiä asukuvia päivältä jolloin luulin olevani kuvaaja mutta päädyin sitten itsekin kameran eteen.

Anna-Maria oli viime viikolla meillä kyläilemässä ja kahvittelun ja jutustelujen jälkeen hän kysäisi josko voisin ottaa hänestä asukuvat.
No kyllä vaan, en ole paljonkaan muiden asuja kuvannut mutta oi miten mielelläni opin!
(Ne mun ottamat kuvat ovat nähtävissä täällä.)


Jossain vaiheessa vaihdettiin ja minä päädyin pantterileggareineni (H&Mn lastenosastolta muuten) kameran eteen.


Voi että oli hauska kuvaussessio! Tosin pikkuassari hiiltyi noin viiden minuutin jälkeen ja alkoi keksiä kaikenlaista kepposta, kuten kuvaajan hiuksiin tarttumista, veikkaan että se kävi alla olevan kuvan aikoihin:

Tykkään hurjasti näiden kuvien tunnelmasta ja taustasta, vanhat tiiliseinät on aika upeita.


Kiitos Anna-Marialle kuvista ja ennenkaikkea kivasta päivästä <3

Ja kivaa viikonloppua kaikille teille,
palailen oman viikonloppuni kuviin ja tunnelmiin ensi viikon aikana!!


4 kommenttia:

 1. Ihan huippukivoja kuvia. Olisipa itselläkin joskus joku apuna kuvaamisessa, noooh poika on ajanut kuvaaja asian ihan kiitettävästi. Kunhan posti tuo kauan kaivatun kamerajalustimen sekä laukaisimen niin josko itsellä tilanne helpottuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Mullakin on tosi harvoin ketään kuvaajaa, siksi pidän näitä hetkiä (taitavan!) kuvaajan kanssa ihan luksuksena :) Kunnon jalusta ja laukaisin myös mulla ostoslistalla, helpottaa varmasti ihan tosi paljon!

   Poista
 2. Kuvaaminen on aina se ikuisuusongelma. Mulla on työkaverini Tuula ja mieheni, jotka vuorotellen kuvaavat. Nyt onneksi on apunani selfiepidike, joka vähän helpottaa niitä päiviä, jolloin ei ole kuvaajaa tarjolla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selfiepidike - whaat?? Mäkin haluan sellaisen! Mulla on muutama ystävä(rassu) ketkä kuvia päätyvät ottamaan, mutta aika harvoin kuitenkin. Mies ottaa hädän tullen myös mutta vaikeeta se on ;) Suurimman osan otan kameran itselaukaisulla - oikeesti :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!