keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Uusi pöytä

Sen lisäksi että viime viikonloppuna vietettiin antaumuksellisesti monenlaisia juhlia ehdittiin meillä vielä sisustaakin.
Keittiö-olohuoneeseen muutti nimittäin uusi pöytä.


Pöytä on tanskalaisklassikko Superellipse jonka näin ensi kertaa livenä ystävien kotona puolisen vuotta sitten. Se näytti upealta heillä, ja taidettiin molemmat alkaa Papan kanssa jo silloin miettiä että mites olis jos meillekin hankittaisiin tuollainen.
Ammattilaisystävämme vahvisti valintaa ja sanoi että pöytähän on kuin tehty teille - ja kas, päätös oli valmis!Muutamaa kuukautta myöhemmin (eli edellisviikolla) samainen pöydän jo omistava ystävä vinkkasi että tori.fi:ssa olisi havittelemamme pöytä myynnissä. Otin asiasta selvää ja kävin katsomassa pöytää - sitä oli tuskin käytetty. 
Ja lauantaina sitten minun juhliessani kävivät Papa ja poika noutamassa pöydän kotiin.


Se on kuin tänne tehty! 
Vanhat Zarra-tuolitkin sopivat ihmeen hyvin pöydän seuraksi, vaikkakin näyttivät ä-r-s-y-t-t-ä-v-ä-n nuhjuisilta uuden ja vitivalkoisen pöydän rinnalla. 
Mutta onneksi on ihmesieni - sillä tuoleista tuli taas ihan hyvät :) Vaikka kyllä mä edelleen niistä vanhoista rokokoo-tyylisistä tuoleista haaveilen, toivon vaan etteivät osoittaudu liian leveiksi.


... niin ja mattohan menee vaihtoon, nyt on vähän liian mustavalkoista jopa mulle! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!