keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Työpiste

Kun työhönpaluuseen on enää alle kolme kuukautta aikaa alkaa mieli väkisinkin askarrella kaiken työhön liittyvän kanssa. Työpisteen suunnittelu ja toteutus oli varmasti yksi kivoimmista tehtävistä työhönpaluun to do -listalla :)
Tässä mä sitten muutaman kuukauden kuluttua kirjoitan raportteja ja teen matkalaskuja ja mitä kaikkea siihen työhön nyt liittyikään...


Pöytähän on se vanha kunnostamani kirjoituspöytä, iiiiiihana sellainen.
Tuoli on vielä tuo ruokapöydän ympäriltä nyysitty Zarra, Vitran valkoinen DSR on haavelistalla.
Pöydän yläpuolelle kiinnitettiin musta String-hylly, ja pöydän alla on nyt Kodin ykkösen alelaarista bongattu mustavalkoinen matto.
 Haavelistalla on tuolin lisäksi sopivan kokoinen pastellisävyinen itämainen matto. Huomaan nyt kaipaavani pehmeyttä sisustukseen mustavalkoisuuden lisäksi, ja sitähän se itämainen matto ihanasti toisi.


String hyllyyn keräsin käytännöllisiä (ja ihania) kätköjä:

-neliönmuotoinen laatikko on oikeasti betoninen kukkaruukku Smyygistä. Se on juuri passelin kokoinen kätkeäkseen sisäänsä reijittäjän :)
-siirtolapuutarha-mukeissa on kyniä ja klemmareita, ja alahyllyn mustavalkoisissa lahjarasioissa on kaikenlaista sälää muistitikuista nitojaan.

Työpisteen sisustaminen on kyllä yhtä jemmailua, toimistokama kun ei vaan ole kovin kaunista.
Nämä pikkutavarat on sentään vielä helppoja jemmattavia, vielä kun keksisin mihin piilotan sen pienen pakastimen kokoisen printterin mikä työn mukana tulee - ja ne mapit - oumaigaad.

No toistaiseksi vielä nautin tästä sisustuslehtityylisestä työpisteestä (niissäkään ei koskaan ole printtereitä tai mappeja, ootteko huomanneet?) ennenkuin todellisuus lopulta iskee :D

4 kommenttia:

 1. Ihanaa kun sulla on niin tietty tyyli. Hymyilytti eilen tämä postaus, että siinä missä minä keräilen kaikkea valkoista ja maalaisromanttista, sulla on ihan eri linja. :) Ja hei, eilen just sanoin että minkäköhän kivan kynäpurkin sitä keksisi työpöydälle, joku muki vois olla tosi passeli! Kiitos ideasta!

  Katja
  http://optimismiajaenergiaavaatteilla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vau, oonpa iloinen että sanot noin! Olen meinaan ajatellut että mun "ongelma" sisustamisessa on se että tykkään niin monenlaisesta (ja silloin kokonaisuudesta tulee helposti sekamelska) mutta ehkä mä nyt olen löytänyt tieni! Edelleen pidän monelaisista sisustustyyleistä, mutta tähän kotiin haetaan aika selvää linjaa. Vitsit että oon iloinen jos se näkyy jo ruudun sillekin puolelle <3

   Poista
 2. Kivan näköinen tuleva työpiste! Mistä nuo mustavalkoiset laatikot ovat alimmalla hyllyllä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna :) Ja oho, laatikot unohtuivatkin tekstistä: ne ovat Papershopista Fredrikinkadulta!

   Poista

Kiitos kommentistasi!