torstai 16. lokakuuta 2014

Taaperojumppa


Torstaisin on meidän taaperojumppa-päivä.

Taaperojumppa eli liikuntakerho on se harrastus minkä minä kuvittelin olevan täydellistä energianpurkamista - poika juoksee ja minä pääsen helpolla - vaikka todellisuudessa jumpan jälkeen minä olen aivan rättiväsynyt.


Ai miks? No jumpassa ei siis ole mitään vikaa, ohjaaja on mukava ja innostava ja leikit kivoja, ainakin aikuisen mielestä. Haaste on siinä että poika keksii mielestään ihan itse paljon hauskempia leikkejä - kuten kiipeilyä käsipainotelineeseen ja karkailua kuntosalin puolelle. 
Ohjaajan mukaan "sun pitää vaan innostaa ja näyttää että nämä leikit on vielä parempia kuin ne itse keksityt."

Ja että meitsi tsemppaa: 40 minuuttia karaoke-emäntämäistä kannustusta: nyt-kaikki-kivaa-hei!! ja kättä ilmaan!! Voinette arvata että moisen jälkeen on aika todella poikki. (Että respect vaan karaoke-emännille!)


Onneks osa tuntia tehdään temppurataa, se on sellaista kuin kuvittelin ja äitikin saa vähän vetää henkeä.


Kyllä me tämä syksy loppuun jumpataan, kaksi kuukautta edessä ja kaksi takana! Tänäänkin mentiin innokkaana jumppaamaan - vaikka oli syysloma.

Vähän ihmettelin että eikö kukaan muu muka enää käytä rattaita kun ei niitä aulassa näkynyt.
Mentiin sitten Hakaniemen hallin kautta Tokoirannan hienoon leikkipuistoon ja leikittiin ja jumpattiin ihan mitä itse haluttiin :)

2 kommenttia:

  1. Tätä tekstiä lukiessa tuli tosi hyvä mieli. Kuvatkin täydensivät kirjoitusta upeasti. Eniten pidin saappaidenpohjakuvasta, ja voin hyvin muistaa, millaista oli joskus yli 30 vuotta sitten olla taaperon isä. Meillä kyllä taisi äiti olla se, joka ne isoimmat hiet otsastaan puski. Mutta kaiken kaikkiaan - tosi kiva tuokiokuva taaperon ja hänen äitinsä jumppahetkestä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla <3 Vähän erilainen jumppahetki mutta oikein hyvä sellainen!

      Poista

Kiitos kommentistasi!