perjantai 19. syyskuuta 2014

Uusi sänky


Lastenhuoneessa on nyt uusi sänky!

Haaveilemani Ikean Minnen-rautasänky muutti viimeinkin meille ja vanha sohvasänky sai väistyä sen tieltä. 


Behind the scenes homma meni muuten niin että sain veljeni kantoavuksi - rautasänky painaa - mutta en taaskaan ollut osannut arvioida oikein auton tavaratilan kokoa. Enkä myöskään ollut tajunnut sitä että vanha sohvasänky ei mahdu ovesta ulos, se kun aikanaan koottiin tähän huoneeseen. 
Onneksi tosielämän MacGyverilla oli molempiin tilanteisiin sopivat aseet: kengännauha ja kuusikulma-avain.

Loppu hyvin kaikki hyvin - uusi sänky saatiin omalle paikalleen.Asukas (tuleva) tykkää, äiti samoin! 
Papa ei ole vielä nähnyt, tultiin meinaan viikonlopun viettoon Tampereelle.

Ensi viikolla Helsingin sisustushommat jatkuu, tarkoituksena olisi viimeistellä lastenhuone ja saada työpöytäprojektikin pakettiin. 

Mutta nyt aurinkoisen viikonlopun viettoon itse kukin!


8 kommenttia:

 1. Sänky on ihana, mutta matto pisti sydämeeni:). Mistä se on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, matto on mustakin aivan <3 <3 <3 Päätin jo ennen kuin mulla edes oli lasta että haluan sen lastenhuoneeseen :D Matto on Tikaun, mutta en tiedä valmistetaanko sitä enää - kannattaa kysellä!

   Poista
 2. Mä katselin joskus tun tapaista sänkyä Indiskan myymälässä, se oli ollut rekvisiittana ja sen olis saanut tosi edullisesti viedä pois, mutta kun ei oo autoo, niin sinne jäi, yhyy:( Kivannäköinen huone:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi, olisko se ollut sellainen vanha rautasänky? Ne on niiiiin upeita ja sellaisia myydään mm Mokossa (jos vaikka joskus vielä haluatkin sellaisen ;)). Mäkin mietin sellaista mutta nehän ei oo mitään standardikokoisia, olis pitänyt teettää patja ja pitkä aikuinen ei olis mahtunut niihin nukkumaan. Tein sitten järki (ja budjetti-) ratkaisun ja ostin Ikeasta :D
   Ja kiitos kehusta, kiva jos tykkäät! :)

   Poista
 3. Ei, itseasiassa se ei ollut rautaa ja aika huterakin vielä:)) Mutta kyllä se olisi lapsen painon kestänyt ja ehkä hyvällä säkää aikuisen :D Mutta koska se ei ollut purettavaissa osiin , sen kuljetus olisi ollut hankala..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah okei, kuvittelin sitten väärin :D Indiskasta vaan tuli heti mieleen ne vanhat upeat rautasängyt mitä Intiastakin tänne tuodaan!

   Poista
 4. Tuollainen sänky kelpaisi meikäläisellekin! Haaveilen sellaisesta vähän kulahtaneesta versiosta, jossa maalitkin vähän repsottaa. :D Vielä lottovoitto kun osuu, niin saisin sen vanhaan tiilirakenukseen toteutetun ihanan rönsyisen loft-kodin..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mäkin haaveilin just sellaisesta vanhasta kulahtaneesta rautasängystä, ne on upeita! Melkein jo ostinkin sellaisen mut sitten tajusin että ne harvoin ovat standardikokoa, eli olis pitänyt teettää patja. Nääääh - ostin sitten Ikeasta!
   Mutta rönsyinen loft-koti tiilirakennuksessa kuulostaa iiiihanalta, sinne olis pakko ostaa se vanha sänky! :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!