maanantai 15. syyskuuta 2014

String attached!

Ystävät instagramissa näkivätkin jo eilen että nyt täällä on alkanut tapahtua! Paitsi että hion (joka p**hanan päivä) sitä työpöytää, ja roikun netissä etsimässä kaikkea ihanaa, olen myöskin pannut töpinäksi lastenhuoneen sisustamisen suhteen.

Eilen laitettiin hylly seinään, ja kaikkein ihanimmat tavarat paikoilleen:


Ei ehkä tarvitsis edes sanoa, mutta mä rakastan tuota hyllyä. Miten voi jokin noin simppeli olla vaan niin kaunis? Ja sitten noi ihanat tavarat, pakko kertoa muutamista niistä sananen:


"This is New York" -kirja on klassikko: upeat piirustukset ja ihanat värit -  ja vähän meidän Papan suosikkikaupungin historiaa pojallekin. Kirja oli erittäin osuva lahja ystäviltä, kiitos vaan vielä kerran!

Puinen Manhattanin siluetti on ostettu MoMA:sta meidän edellisellä New Yorkin reissulla kolme vuotta sitten - eli ennen kuin meillä oli aavistustakaan siitä että meillä (aika pian) tulisi olemaan oma pieni pilvenpiirtäjäfani. Ostettiin se silloin lahjaksi jollekin, mietittiin että varmaan löytyy joku kuka figuureista ilahtuu. Ja löytyihän se, lähempää kuin osattiin kuvitellakaan <3


Puiset Briot - aina yhtä ihania ja mielettömän kestäviä. Näillä kahdella puulelulla on ikäeroa reilut 30 vuotta! Arvaatteko kumpi on mun? :)

Kaikista hyllyn leluista ja esineistä olisi tarina jos toinenkin kerrottavana, mutta ehkä säästän ne huoneen asukasta varten. Hyllyn alle sijoitettiin tuoli, juurikin tarinoiden kertomista ja kirjojen lukemista ja ihan vaan sylittelyä varten.

4 kommenttia:

 1. Onpa hyvä juttu tuo pilvenpiirtäjä homma!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö vaan olekin, mustakin melkein uskomatonta!😊😊

   Poista
 2. Ihana huone ja ihanan jotenkin retroja juttuja! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Ja joo, kyllä ne omat vanhat lelut alkaa aika retroja olemaan :D

   Poista

Kiitos kommentistasi!