torstai 21. elokuuta 2014

Pala palalta, huone huoneelta: lastenhuone

Sisustussuunnitteluprojekti goes lastenhuone!
Taas.
Johan sitä on täällä blogissakin pyöritelty kerran jos toisenkin :D

Kolmas kerta toden sanoo, lastenhuoneen plääni on tässä:... ja tältä se näyttää nyt:


Täällähän ei siis asu vielä kukaan, paitsi satunnainen vieras.

Pojan pinnasänky on meidän makuuhuoneessa, eikä hänellä ole mikään kiire sieltä pois. Eikä meilläkään. Lelut taasen ovat suloisessa sekasotkussa olohuoneessa, lastenhuoneessa niitä on vain nimeksi. Huomatkaa kuitenkin alemman kuvan petauspatja-lelukaari-muumimatto -touhupaikkaviritys!

Kaikesta huolimatta haluan sisustaa huoneen pojan omaksi huoneeksi jo nyt: uskon että siirtymä sinne tapahtuu vähitellen, eikä ainakaan haittaa että huone on laitettu valmiiksi ihan häntä ajatellen.
(Plus lastenhuoneen sisustussuunnittelu on ylivoimaisesti kivointa!!)
Kunnianhimoinen tavoitteeni onkin saada edes tämä yksi huone kokonaan valmiiksi ennen pojan 2v synttäreitä - siihen on kaksi kuukautta aikaa.

Aion vaihtaa sängyn. Hemnes on vierasvuoteena ihan tosi hyvä, mutta ei se oikein mikään lastensänky ole. Uusi lastensänky löytyy niinikään Ikeasta:

(kuva lainattu ikea.fi)
Sängyn taakse tulee tapetti! Se on aika hurja idea tullessaan minulta, en ymmärrä tapettien päälle ollenkaan. Mutta lastenhuoneeseen se sopii, se toisi väriä, iloa ja tunnelmaa - vaan mikä tapetti??


Tällä hetkellä sydämeni sykkii aika vahvasti tuolle photowallin eläinkartalle, harmi kun kuva ei ole ihan tarkka. Siinä on kuitenkin eläimiä kartalla maittain ja maanosittain, ihanat värit ja miten monta tarinaa siitä saisikaan! Ihan täydellinen sängyn taakse, ennen unia ihmeteltäväksi.

Poika on tullut piirustusikään ja tarvitsee oman pöydän ja pikku tuolit. Alunperin mietin Artekin lastenpöytää ja tuoleja, mutta koska niiden käyttöaika tulisi olemaan niin lyhyt ja jälleensijoituspaikka täysi kysymysmerkki, niin päädyin budjettivaihtoehtoon ja tittididii - Ikeaan! 
(Unelmamatto on Hayn).

(Matto alhaalla vasemmalla Hay/Stockmann, tuolit ja pöytä Ikea)

Mustia String-hyllyjä meillä jo onkin kaksi kappaletta, tarvis vain laittaa ne seinään...


...sitten lelut ja kirjat paikoilleen, sänkyyn kivat lakanat ja päiväpeitto ja kivoja koristetyynyjä meillä jo onkin.

Lastenhuoneesta tulee ihana. 
Valmiin version esittelen vielä tänä syksynä, promise! :)
3 kommenttia:

 1. Oi ihania suunnitelmia :) Meilläkin olisi yksi lastenhuone laitettavana, toistaiseksi siellä on hoitopöytä ja tietokone lattialla kun ei vielä olla saatu uutta työpöytää :D Heh. Pikkuhiljaa hyvä tulee!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista Minna :) Ja tutulta kuulostaa, pikkuhiljaa on hyvä! "Ei ole hidasta vaan huolellista" - niinkuin eräs ystäväni aikoinaan lausui :D

   Poista
 2. Voi miten ihania suunnitelmia! Kiva päästä näkemään valmis kokonaisuus :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!