torstai 3. heinäkuuta 2014

Pikaterkut Tampereelta

Sisustuspostaukset antavat odottaa itseään aina vaan! Palan jo halusta päästä esittelemään ideoitani tännekin, mutta juuri nyt sen esteenä on pari pientä asiaa:
1) kamera jäi Helsinkiin
2) postausta varten otetut kuvat ovat vielä sisällä kamerassa
3) täällä ei toimi netti muuten kuin kännykkäjakamisen kautta - raivostuttavan hidasta hommaa!

Eli sisustusasioihin palaan edelleen myöhemmin ;)Tampereella on ollut tällä viikolla tosi kivaa: ollaan tavattu paljon kavereita, sekä pojan että minun. 

Ollaan leikitty ihan näissä lähimaisemissa (aina kun ei ole satanut).

Käytiin vierailulla Unkarinsyreeni-Kristiinan mökillä: voi se oli ihana päivä mutta ihan liian lyhyt! Meillä jäi kaikki jutut kesken, mutta ai että teki hyvää kaupunkilais(t)en sielulle käydä vähän maalla.

Pikkukakkosen puistossa meillä oli treffit vanhojen kavereiden kanssa (vai voiko sanoa vanhojen kun pojat ei oo vielä kahtakaan??) ja käytiinpä samalla ihmettelemässä myös mieletöntä moottoripyörien määrää keskustorilla: täällä oli jotkut kisat (?) ja prätkiä sadoittain.
(Onneks pojat on vielä niin pieniä että heitä ei haitannut vaikka äidit eivät olleetkaan ihan kartalla miksi niitä oli niin paljon! :D)


Vapaailta-selfie
Keskiviikkona mulla oli ihan oma ilta: kävin salilla ja saunomassa ihan rauhassa ja sen jälkeen mentiin tyttöjen kesken syömään.
Oli niin ihanaa!
Paikaksi valittiin Bistro Masu, ja oli kyllä onnistunut valinta. Tykättiin kovasti kaikki kolme: paikka oli viihtyisä, palvelu hyvää ja ruoka erinomaisen herkullista. 
Mun Tamperelaisten ravintoloiden tuntemus on luokattoman huono enkä esimerkiksi koskaan osaa suositella kenellekään mitään, mutta tässäpä nyt yksi suositus: menkää Masuun! Tänään tein taas perinteiset ohikulkuvaklailut naapuritontin työmaalla: sinne rakennetaan uusia loft-asuntoja ja sanottava on että niistä tulee varmaan aivan uskomattoman upeita! Tämän päivän auringonpaisteessa koko rakennus oli ihan kestämättömän hieno.


Huomisaamuna me lähdetäänkin taas takaisin Helsinkiin. Viikonlopuksi on luvassa paljon kaikkea kivaa, toivottavasti teilläkin! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!