maanantai 21. heinäkuuta 2014

Kysymyksiä

Ooh, sain haasteen Littlebigthings-blogin ihanalta LittleB:ltä!!!

Olen haasteesta erittäin iloinen ja otettu, erityisesti kun se tulee hänenkaltaiseltaan konkaribloggarilta - kiitos siis :)

Ja kas, tässä vastaukseni kysymyksiin!
Kuvituksena blogissa ennen julkaisemattomia kuvia, jotka syystä tai toisesta puhuttelevat mua ja ehkäpä täydentävät vastauksiakin.

Mistä unelmoit?

Matkoista. Mihin kaikkialle voimmekaan pojan kanssa matkustaa kunhan hän vähän kasvaa! Maailma on iso ja hieno, ja haluan nähdä siitä niiiiin paljon! Matkoista olen haaveillut viime aikoina niin kovasti että ajattelin tehdä matkahaaveista ja -suunnitelmista ihan oman postauksen - varautukaa!
Unelmoin myös siitä että voisin jonain päivänä asua edes osan vuodesta ulkomailla, niin paljon rakastan valoa ja aurinkoa, ja niin paljon kaamos minua masentaa.
Unelmoin myös tekemisistä: miten jonain päivänä (toivottavasti pian) juoksen puolimaratonin, opin kiipeilemään, pelaan tennistä ja olen paljon paremmassa fyysisessä kunnossa kuin nyt.


Uskotko intuitioon?

Uskon intuitioon mutta en aina usko intuitiota, jos ymmärrätte mitä tarkoitan :D
Eli kyllä, uskon todellakin intuitioon ja minulla on sille nimikin, mutta aina en osaa/ymmärrä kuunnella sen neuvoa. Opettelen herkemmäksi, kuuntelemaan itseäni ja toimimaan sen mukaan.


Mistä innostut?

Mahdollisuuksista. Kun on tahtoa niin on keinoja!


Aamu vai ilta?

Aamu - ehdottomasti.
Yleisesti ihmiset aina valittavat miten kamalaa on nousta aamuisin (aikaisin). 
Kerronpa vaan että on meitäkin kenestä on kamalaa valvoa. En voi ymmärtää miten kukaan vapaaehtoisesti valvoo klo 23 pidempään, ja jatkobileitä pidän silkkana kidutuksena.


Sanat vai kuvat?

Riippuu tietenkin kontekstista, mutta yleisesti sanoisin sanat.
Arvostan hyvin korkealle verbaalisesti lahjakkaita ihmisiä, jotka osaavat ilmaista ajatuksensa puheessaan tai kirjoituksissaan.


Mottosi?

Niitä on monta, kaikki samansuuntaisia. Tässä yksi joka aukeaa englanniksi paremmin kuin suomeksi:

"The happiest people don`t have the best of everything, they just make the best of everything"


Kaunein maisema?

Merimaisema.


Maaseutu vai kaupunki?

Rakastan asua kaupungissa, en haluaisi muuttaa maalle.
Mutta rakastan käydä maalla! Ja metsissä. Ja merellä.


Mielenkiintoinen ajatus?

"Aikaa ei ole. Hetket ovat olemassa rinnakkain, ja vain muistimme yhdistää eri hetkiä toisiinsa."

(Jos kiinnostuit, niin lue lisää täältä.)


Miksi bloggaat?

Ihan alunperin, vasta blogin perustamista suunnitellessani ajatuksena oli päiväkirja uudesta (ja hemmetin rankasta) elämäntilanteesta: vauvasta ja kotiäitinä olemisesta, yrittäjyysleskeydestä ja vieläpä remontoinnista. Ajattelin silloin että haluan muistaa niistä ajoista muutakin kuin pelkästään sen rankkuuden ja kirjoittaa blogiin kaikista hyvistä hetkistä, miten meillä sen kaiken keskellä oli kuitenkin kaikki tosi hyvin! 
Nykyään aihepiiri on tavallaan laajentunut.
Edelleen kirjoitan niistä arjen hyvistä hetkistä (ja vähemmän niistä huonoista), mutta lisäksi kirjoitan myös muista asioista mitkä mua kiinnostavat ja mitkä tekevät mut iloiseksi ja onnelliseksi: esimerkiksi matkoista, vaatteista, urheilusta ja ystävistä.

Alkuun lukijoilla (tai sillä ettei lukijoita ollut) ei ollut merkitystä: mähän kirjoitin päiväkirjaa. Ajattelin aina että blogi on muisto mulle itselle ja mun perheelle, mitä siitä jos se ei muita kiinnostakaan?
Tänä päivänä taas olen niin niin NIIN iloinen että se kiinnostaa! Mikään ei tsemppaa niin hyvin kirjoittamaan kuin se kun näkee että näitä mun juttujahan luetaan :) Ja oma lukunsa on vielä kommentit!! En olisi edes uskonut miten iso merkitys vuorovaikutuksella on - bloggaamisessakin. Kiitos siis jokaisesta jättämästänne kommentista, voitte uskoa että ne kaikki merkitsevät mulle tosi paljon <3

Loppuun kuva eiliseltä jolloin mukana oli kaikki onnen elementit: oli hieno päivä ja hieno paikka, rakas poika ja rakkaat ystävät. Siitä päivästä saisi myös hyvän postauksen :D 
8 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos viestistä! Vastasinkin sinulle jo sähköpostitse :)

   Poista
 2. Vuoden päästä me ollaan NIIN tenniksen huipulla. Vapisee, Sharapova!:D

  VastaaPoista
 3. Vai konkaribloggaaja, hihih :) Ihana sinä <3

  VastaaPoista
 4. Ihana juttu <3 Ja hei kiipeilyhaaveet laitetaan niin toteen. Voisit vaikka tsekata itsellesi sopivan alkeiskurssin syksyn aikana täältä http://www.kiipeilyareena.com/alkeiskurssit/ ja sitten vain rohkeasti meidän mukaan treenailemaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Pulina-muru!! Toi alkeiskurssi on ihan loistava idea, tsekkaan ton ja menen! Ja sit tuun teidän kaa treenaamaan <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!