maanantai 14. heinäkuuta 2014

Kesän paras kirppislöytö


Ostin siis viime viikolla kirppikseltä mekon - denimiä ja hörselöitä - oi oi ja oi!

Eikä muuten vähään aikaan ole yksikään vaate saanut niin paljon kehuja osakseen kuin tämä, 
ja onhan se nyt vaan ihana - kertaheitolla kesän lemppari.

Olen käyttänyt mekkoa nyt vähintään joka toinen päivä välittämättä sopiiko se nyt ihan välttämättä tilaisuuteen vai ei, ja erityisesti tänään se ei sopinut: nopeaksi tarkoitettu pyöränhakureissu vanhan kodin kellarista muuttui episodiin nolojen tilanteiden naisesta. Ei siitä sen enempää, mutta sanonpa vaan että naisten pyörä ei mahdu henkilöauton takaluukkuun, Helsingissä tuulee aina, ja pyöräilyhommissa (tai edes pyörään liittyvissä) kannattaa olla housut. 


Kuvien hattu on muuten löytö sekin: omasta vaatekaapista.
En oikein ole osannut käyttää hattuja ennenkuin vasta tänä kesänä, ja nyt käytänkin niitä aina: ilman hattua on jo jotenkin alaston olo, hassua.

Hatun lisäksi kesäpäivän asuun kuului keltaiset kynnet ja muutama rannekoru.


En muuten ole unohtanut kaapinsiivous/ turhan tavaran vähennys -projektiani vaikka shoppailemaan sorruinkin. (Tämä mekko ei suinkaan ole ainoa, alelöydöistä myöhemmin lisää).

Tein nimittäin päätöksen että aina kun yksi uusi vaate tai tavara tulee niin kaksi lähtee.
Facebookin kierrätyspalstalla laitoin uuteen kotiin kolme äitiyspaitaa ja nyt huutonetissä on myytävänä kolme mekkoa - kuusi vaatetta ulos ja kolme saisi siis tulla.

Tämä mekko on yksi niistä, muista ihanuuksista lisää myöhemmin ;)


Aurinkoista viikkoa murut!

7 kommenttia:

 1. Tykkään hatusta! Kyllä omasta kaapistakin voi joskus löytää helmiä:) onko sulla ylimääräisiä juhlamekkoa myynnissä? Täällä olisi elokuussa tarvetta ja ei millään viitsisi osta uutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! Ne huutonetistä myytävänä olevat mekot on imetysmekkoja - ei ehkä nyt sulle ;) Mut saat kyllä lainata multa juhlamekkoa jos haluut, tosin kesäisiä juhlavia on mullakin tosi vähän, mut heti mietin että yks pinkki sopis sulle loistavasti! Ehkä tuon sen kokeiltavaksi jos viikonloppuna nähdään!

   Poista
 2. Kiitos! Otetaan ilolla kokeiltavaksi:)

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos murunen! Mekko on malliltaan ihan erilainen kuin mitä yleensä käytän, mutta kappas, sehän sopi! Välillä kantsii rikkoa niitä omia rajojaan :D :D

   Poista
 4. Oi miten ihastuttava mekko! Sä olet kyllä niin kuvausellinen ´♥♥ Upea♥

  VastaaPoista
 5. Kiitos Janet rakas, sä niin aina ilahdutat näillä sun kommenteilla <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!