maanantai 30. kesäkuuta 2014

Viime viikon miinukset ja pari pientä plussaa

Ohhoh, eipä ole näin pitkää väliä ollut postausten välillä mies naismuistiin. Ei ole huvittanut sitten yhtään, noin asiaa mitenkään kaunistelematta :D 

Viime viikko oli jotenkin ihan kamalan raskas, vaikkei siinä nyt ollut oikeastaan mitään ihmeellistä. Tai oli, meille kävi yksi todella ikävä juttu mutta sekin vasta loppuviikosta ja sekin oli kuitenkin ihan vaan maallista. Toisaalta tuntui ettei viime viikolla myöskään tapahtunut mitään kirjoittamisen arvoista: syötiinpä vaan riisipuuroa ja sosekeittoja ja luettiin kirjoja peiton alla - oli nii-iin kylmä!
Ja sitten keksin että sehän se on se syy miksi mua ei huvita mikään ja kaikki tuntuu ihan hemmetin raskaalta - tää kesä ja nää kelit vaan todellakin ovat ihan p-stä.

Mun kesäsuunnitelmat olivat siis niin toisenlaiset kuin nämä viime viikon harvat kuvat:


Sosekeittoa siis kamoon! Kesällä syödään tomaatti-mozzarellasalaattia ja mansikkaista britakakkua. Jos on pakko syödä keittoa niin olis sitten edes gazpacho. Ja sitten vielä sitä riisipuuroa, ihan kuin jo taipuisi syksyyn.
 Ruuista pitkä -


Mä olin viime viikolla tenniskurssilla. Se oli oikeesti tosi kivaa, mut ei senkään suhteen kaikki mennyt ihan niinkuin Strömsössä. Eikä se ollut tuolla takana näkyvällä kentällä. Mutta keli oli kutakuinkin samanlainen. Noi pojan sadevarusteet on kyllä hyvät, siitä +. Samoin tenniskurssista +. Kelistä - - ja -


Käytiin kolmen rakkaan pojan kanssa puistoilemassa! (yksi oma, kaksi kavereiden)
Iso +, ja pari sydäntä <3 <3Lauantai oli koko viikon ainoa aurinkoinen päivä: +++
Käytiin Ursulassa kahdesti - ensin perheen kesken ja iltapäivällä ystävän kanssa. Toisella kerralla mä sain kuohuviiniä - siitä erityis +

Eli oli siinä viikossa aika montakin hyvää asiaa, ja vielä enemmän niitä hyviä mistä ei ole kuvia.
Ihanat ystävät tuovat aurinkoa sadepäiviinkin ja kodin sisustuksen suunnittelu on hyvällä mallilla, siitä pikapuoliin lisää.

Tällä viikolla otetaan kuitenkin etäisyyttä sisustushommiin ja "mökkeillään" Tampereella.
Aion tehdä britakakkua ja mennä piknikille, uimaankin pitäis kyllä mennä ihan vaan siks että on kesä - olkoonkin sitten vesi + 15°C.

Et anna tulla vaan kylmä kesä, ei me niin vähällä antauduta! Se on sinä joka taivut, emme me!

2 kommenttia:

  1. Meilläkin syötiin sosekeittoa, tosin käytin tuoreita tomaatteja, jotain positiivista sentään:) p.s. luvan tuoda etelästä hellettä mukaan

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Keitto tuoreista tomaateista on aika kesäistä - saat synninpäästön ;) Ja tuo pliis se aurinko tänne, siellä Virossako se lymyääkin??

      Poista

Kiitos kommentistasi!