tiistai 10. kesäkuuta 2014

Valmistujaiset Porvoossa

Viimeiset pari päivää on mennyt järjestäessä, pestessä ja siivotessa - huh huh.
Niin innoissani kuin takas Helsinkiin pääsystä olinkin niin en ole kuitenkaan ehtinyt nähdä täällä vielä ketään.
Ollaan siis ihan oikeasti vaan jumitettu (ihanan kodin) sisällä ja jälkimuutettu - ja mä oon niin poikki!

Nyt siis breikki ja paluu viikonlopun tunnelmiin. Oltiin meinaan sunnuntaina juhlimassa veljeni valmistumista!

Oltiin liikkeellä ihan vaan omalla porukalla (tai oikeastaan KOKO porukalla: onhan se nyt aika siistiä että viisi ihmistä ajaa Helsingistä ja yksi Turusta Porvooseen kokoontumaan!) Ja oli kyllä niin kivaa: perhe on paras (ja pahin :))
Veljeä lahjottiin Sinnen brunssin lisäksi toisellakin aterialla, ostettiin hänelle nimittäin kimpassa valmistujaislahjaksi Dinner in the sky-elämys! Tästä lahjasta odotan innolla raporttia: oon kuullut sen kokeneilta niin paljon hyvää ja nähnyt niin upeita kuvia että haluaisin kyllä ihan hirveästi osallistua itsekin. Tai saada ainakin ensikäden tietoa millaista se oikein on! Sitäpaitsi teema liittyy tavallaan myös veljen tuoreeseen ammattiin, siksikin se oli musta niin hyvä lahja. 
Mitä juhlakalu tykkäsi - siitä kuullaan siis myöhemmin.


Sitten sananen ravintolasta. Juhlia vietettiin Porvoossa, Bistro Sinnessä. Olen käynyt paikassa aiemmin kaksi kertaa, ja ensimmäinen niistä pari vuotta sitten oli ihan loistava kokemus! Kaikki meni nappiin: hauska ja tyylikäs miljöö, aivan älyttömän hyvä ruoka ja fantastisen hyvä palvelu. Ja moisen kokemuksen jälkeen menin tietenkin mielellään uudestaan.
Toinen kokemus oli niinikään erittäin hyvä: oltiin Sinnessä viime kesänä brunssilla ja ihastuimme koko porukka. Ruoka oli erinomaista ja kaikki kohdillaan.
Näiden kahden niin hyvän kokemuksen jälkeen onkin tosi ikävää sanoa että kolmas kerta oli vähän pettymys. Odotukset olivat kovat, ei kai me muuten oltais Helsingistä (ja Turusta!) Porvooseen saakka ajettu. Mikään ei varsinaisesti ollut ihan katastrofaalista, mutta se sama "älyttömän hyvän ravintolan" fiilis jäi tällä kertaa puuttumaan. Ihan kiva, sanoisin.
 Mutta olis niitä ihankivoja brunsseja löytynyt lähempääkin. Ja sit hei vielä päivän asu! Tai nasu, niinkuin Nelliina ihanasti asian ilmaisee :)
 Taidan omia termin.


Haalari Vero Modasta ja jakku Mangosta.
Vikan kuvan lelukaivuri lainassa pojalta. 


4 kommenttia:

 1. Grouponilla oli viime viikolla just tarjouksessa- Kahden ruokalajin ainutlaatuinen Groupon in the Sky -menu kahdelle 50m korkeudessa vain 85,00€

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, toi olis kyllä ihan tosi paljon halvempi kuin se illallispaketti! Ehkä se on joku lounas tms? Mut kantsii ostaa jos yhtään kiinnostaa!!

   Poista
 2. Voi sinua, upea olet! Niin upea asukokonaisuus taas kerran :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sua, sun kommentit on aina niin kivoja - kiitos siitä <3

   Poista

Kiitos kommentistasi!