tiistai 3. kesäkuuta 2014

Kesän paras salaatti



Yllätysvieraat-postauksessa tämä salaatti jo vilahtikin.
Kyseessä on salaatti jonka alunperinkin innovoin yllätysvieraille (muistaakseni ekan kerran viime juhannuksena?) ja aineet ovat sellaisia mitä jokaisesta kesäkeittiöstä luulisi löytyvän:

keitettyjä uusia perunoita
paketti pekonia
salaattia
nippu kevätsipulia
vihreä paprika

kastikkeeseen:
öljyä
etikkaa
Dijon-sinappia
suolaa ja pippuria

Leikkaa pekonit pieniksi palasiksi ja paista pannulla oikein oikein rapeiksi!
Siirrä pekonit syrjään, mutta älä pese pannua vaan paista keitetyt ja lohkoiksi leikatut uudet perunat rasvassa niinikään ihanan rapsakoiksi.
Revi salaatti, pilko sipulit ja paprika ja sekoittele kaikki ainekset sekaisin.
Kastikkeen voit myös sekoittaa salaattiin tai tarjota erikseen, kummin vain.

Maailman helpointa ja ah niin hyvää!

2 kommenttia:

  1. Okei, mulla valahti kuola.. Nam mikä salaatti! Enpä olisi keksinytkään moista.
    Kai tuo on sallittua syömistä mullekin, kun sehän salaatti ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei tee tätä! Se on niin niin hyvää :p On se sallittua sullekin kun on mullekin: en meinaan normaalisti syö lihaa. Hyvin harvoin taivun kiusaukselle, ja tää salaatti on sen arvoinen - trust me!

      Poista

Kiitos kommentistasi!