torstai 29. toukokuuta 2014

Moro Tampere!

... ja heti korjaus: ei nyt ihan vielä. Vielä olis viikko aikaa siihen että putkiremontin pitäisi olla valmis. Papa lähti hetki sitten Helsinkiin tsekkaamaan tilannetta ja remontoimaan remontin jälkiä *huokaus* ja siinä kuulemma kestää eikä meidän kannattais sinne ihan vielä mennä kun on niin paljon pölyä ja kaikkea. Ni. 

No me sitten vaikka kuvataan täällä toisiamme, niinkuin tänään kun satoi (kylmää!) vettä koko päivän eikä päästy kuin vasta illalla ulos.
Uutta kuvakulmaa: poika lasipöydällä. Ei kerrota mummulle!

Ihana ystävä lähetti onneksi kuvia heidän edellisestä kyläilyreissustaan. Fiilistelin niitä ja ikävöin lämpöä ja aurinkoa, miten tää sää voikin muuttua yhtäkkiä näin totaalisesti?

Pari viikkoa sitten oltiin näissä tunnelmissa:

Ehkä hiukan naurattaa noi mun metsäretkiasusteet: huomaa mekko ja laukku!
Se on muuten se sama mekko mitä taannoin mustavalkokuvissa esittelin.

Kiitos kuvista ystäväni L!
Ikävä teitä ja aurinkoa <3

5 kommenttia:

 1. Pitäisi sopia treffit kun vielä täällä olette, ei tullut puheeksi viime la, että ollaan samassa kaupungissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin ihan samaa, sovitaan!! Koska niinkuin rivien välistä on luettavissa niin voi olla että me ollaan täällä vielä vähän pidempäänkin ;) Luin sun blogia ja huomasin et meillä on tosi samanikäiset lapset, heilläkin olis varmaan kivaa keskenään :) Palataan hei vaikka meilitse!

   Poista
 2. Ihan uskomatonta miten säätilat ovatkin nyt vaihdelleet. Vaikka sadepäivistä pidänkin, nyt alkaa riittää ja ne ihanat hellepäivät saavat kyllä jo minun puolestani palata takaisin! :D

  Ihanaa viikonloppua! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä NIIN elän auringosta että sadepäivinä iskee aina joku mikrodepis :/ Ei ihan helppoa kun Suomessa sataa ehkä noin 300 päivää vuodesta jotain :D Mut nyt se aurinko tuli takas! Ihanaa viikonloppua ❤️❤️

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!